Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Zámer či nechcené faux-pas? Herečke vybehol zo šiat celý prsník!

Diane Kruger prekvapila odvážnym strihom róby - vykúkal jej obnažený prsník. Zobraziť galériu (9)
Diane Kruger prekvapila odvážnym strihom róby - vykúkal jej obnažený prsník. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Ukázala aj to, čo nechcela! Hoci Diane Kruger (35) poznáme ako distingvovanú hviezdu svetového formátu, občas sa ani ona pikantnej situácii skrátka nevyhne. Naposledy okorenila istú benefičnú akciu, na ktorú dorazila v odvážnych šatách. Tie jej odhaľovali nielen celý chrbát, ale aj poprsie!

Vyrazila si na ostro! Ak ste plavovlasú rodáčku z Nemecka doteraz považovali za suchárku, je načase tento názor poopraviť. Súdiac podľa záberov z tohtotýždňového bálu organizácie Unicef totiž Diane Kruger k hanblivkám ani zďaleka nepatrí. Povestnú nemeckú rezervovanosť by ste u nej hľadali márne. V provokatívnom outfite vytasila obnažené poprsie na úteku!

Spredu za dámu, z profilu za milovníčku škandálov – tak vyznela herečka na charitatívnom podujatí v róbe z dizajnérskej dielne Emilio Pucci. Keďže spodnú bielizeň aj lepiacu pásku na prichytenie neposlušnej látky nechala doma, fotografom ponúkla šteklivý detail. Spod šiat jej v istých uhloch vykúkal celkom nahý prsník.

Či išlo o vopred premyslený ťah alebo o dielo náhody, by s určitosťou vedela potvrdiť snáď len samotná hollywoodska kráska. Možno tým chcela súčasnému partnerovi Joshuovi Jacksonovi vyslať jasný signál. Nedávno sa totiž nechala počuť, že sa zatiaľ do manželstva nehrnie, no na materstvo je už pripravená: „Vydávať sa nechcem, ale túžim po deťoch. Mám tri krstné dcéry. Neviem, prečo mi veria, pretože s deťmi nemám žiadne skúsenosti, ale snažím sa.“ Je tak celkom možné, že herečka, ktorá očarila aj ospevovaného Tarantina, sa už čoskoro poberie na materskú dovolenku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu