Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ako prišla k takým jazvám? Telo Pamely Anderson špatia fľaky!

Pamela Anderson má na ľavom ramene škaredé jazvy. Zobraziť galériu (12)
Pamela Anderson má na ľavom ramene škaredé jazvy. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Jej telo ani zďaleka nie je bez chyby! Hoci má Pamela Anderson (44) za sebou tisíce fotení a módnych prehliadok, zakaždým musí maskovať nevábne vyzerajúce defekty pokožky. Jej ľavé rameno je totiž poznačené nepeknými jazvami. Čo sa tejto vyslúženej sexbombe vlastne stalo?

Pri výbere garderóby musí byť zvlášť opatrná! Ak si chce Pamela do spoločnosti vyraziť v outfite bez rukávov, množstvo mejkapu potrebuje nielen na tvár, ale aj na svoje ľavé rameno. Už celé desaťročia ho totiž špatia jazvy, ktoré z diaľky pripomínajú kožnú chorobu. Zaujímavosťou pritom je, že blondínka si citlivé miesto ešte zvýraznila. Tesne pod ním si nechala urobiť svoju poznávaciu značku – tetovanie v tvare ostnatého drôtu!

Pameline jazvy si fotografi všimli na tohtotýždňovom podujatí, ktoré sa konalo pod záštitou organizácie PETA. Bývalá hviezda seriálu Pobrežná hliadka na ňom predstavovala svoju poštovú známku v ľahkých šatách s hlbokým výrezom pod pazuchami. Objektívy tak zachytili nielen Pamelinu čipkovanú podprsenku, ale aj do očí bijúce kožné fľaky.

Pamela Anderson má na
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: isifa)

Aj keď jazvy vyzerajú pomerne čerstvo, v skutočnosti si ich herečka a modelka so sebou nosí takmer celý život. Ako sa totiž už dávnejšie priznala magazínu Now, prišla k nim ešte v detstve: „Jazvy na mojom ľavom ramene pochádzajú z čias, keď som mala deväť rokov. V jazere na mňa zaútočili pijavice.“ Aj napriek tejto drobnej nedokonalosti však Pamela s úsmevom pózuje takmer vždy, keď sa v jej blízkosti objaví fotoaparát.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu