Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Z káčatka oslnivá labuť: Najsexi žena sveta vyzerala ako Škaredá Betty!

Modelka Rosie Huntington-Whiteley ako jedenásťročná. Samu seba prirovnala k seriálovej postave Škaredá Betty. Zobraziť galériu (10)
Modelka Rosie Huntington-Whiteley ako jedenásťročná. Samu seba prirovnala k seriálovej postave Škaredá Betty. (Zdroj: Tavistock College, ABC)

LONDÝN – Nádhernou sa vraj nenarodila! Hoci Rosie Huntington-Whiteley (24) leží pri nohách svet modelingu aj kinematografie, v puberte samu seba za pôvabnú slečnu vôbec nepovažovala. Práve naopak, pripomínala vraj seriálovú postavu so strojčekom na zuby a kilami navyše. Ako k tejto myšlienke vôbec prišla?!

Poriadne si naložila! Mala dosť sexepílu na to, aby v treťom pokračovaní ságy Trasformers nahradila ospevovanú Megan Fox. A bola dostatočne zvodná na to, aby ju čitatelia pánskeho magazínu FHM tento rok pasovali za jednotku medzi najsexi dámami sveta. Rosie Huntington-Whiteley však na takéto úspechy vraj predpoklady nemala ani náhodou. Ako tínedžerka bola na tom podľa samej seba horšie než šedý priemer!

„Keď som mala 15, bola som tak trochu ako Škaredá Betty... v teniskách, s vrkočmi, tonou mejkapu, vyšklbaným obočím. A na zuboch strojček,“ zdôverila sa v interview pre decembrové číslo americkej verzie magazínu Harper’s Bazaar. Pri pohľade na záber zo školskej ročenky by však s jej slovami zrejme súhlasil iba málokto. Mala síce ešte len 11 rokov, pôsobila však ako roztomilé dievča!

Ako sa teda zdá, aj tie najúspešnejšie krásky trpia celkom zbytočnými komplexmi. Rosie síce svet spoznal ako anjelika v spodnej bielizni značky Victoria's Secret, jej krivky sa však dočkali aj strieborného plátna. Tento prechod ale samotná modelka berie veľmi pozvoľna: „Je zaujímavé prejsť z modelingu, ktorý ovládajú ženy, do šoubiznisu s tak malým počtom skvelých ženských úloh. Súťaživosť je omnoho vyššia.“ Či sa jej jednu z lepších rolí nakoniec podarí získať, ukáže až čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu