Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tehotenstvo pre peniaze? Jessica Simpson po pôrode schudne – za 4 milióny!

Jessica Simpson Zobraziť galériu (7)
Jessica Simpson (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Spočítala si to naozaj perfektne! Hoci väčšinu známych mamičiek v zhadzovaní popôrodných kíl motivuje rýchly návrat do šoubiznisu, niektoré z nich na to majú miliónový dôvod navyše. Príkladom je tehotná speváčka Jessica Simpson (31). Ešte ani neporodila, no už vie, koľko zinkasuje za to, že schudne!

Môže si dopriať, na čo má chuť! Aj keď väčšina jej kolegýň sa počas tehotenstva v prejedaní snaží krotiť, pre Jessicu Simpson toto obmedzenie rozhodne neplatí. Čím bude rozdiel medzi jej krivkami pred otehotnením a po pôrode výraznejší, tým lepšie. Blondínka sa síce do pôrodnice ešte nechystá, dobrý kšeft však už má vo vrecku. Tukových vankúšov sa totiž nebude zbavovať zadarmo. Stane sa z nej tvár diétneho programu!

Rovné štyri milióny dolárov! Takáto cifra údajne svieti na kontrakte s medzinárodnou spoločnosťou Weight Watchers, pod záštitou ktorej bude Jessica chudnúť. Jednoročnú zmluvu mala podľa zákulisných informácií podpísať už dávnejšie. Tehotenstvo jej však nakoniec prišlo viac než vhod. Vďaka nemu bude totiž jej popôrodná premena ešte viditeľnejšia!

Speváčka, ktorá prvého potomka čaká so snúbencom Ericom Johnsonom, sa na rolu chudnúcej mamičky poctivo pripravuje už teraz. Ešte donedávna síce bruško pred fotografmi schovávala, od Halloweenu sa však stará, aby bolo čo najväčšie. „Som rozhodne najpribratejšia za celý môj doterajší život. Ale nikdy som s mojím telom necítila také úžasné spojenie,“ zdôverila sa kamarátke. Priberať za štyri milióny musí byť teda ozajstná radosť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu