Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Nevie odhadnúť veľkosť? Na krivky tehuľky treba väčšie šaty!

Tehotná Hilary Duff Zobraziť galériu (6)
Tehotná Hilary Duff (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Rastie do krásy! Niet najmenších pochýb o tom, že speváčka a herečka Hilary Duff (24) momentálne patrí medzi najočarujúcejšie tehotné dámy v Hollywoode. Pri výbere outfitu však aj ona dokáže šliapnuť poriadne vedľa. Svoje zväčšujúce sa bruško napratala do úzkych šiat!

Ups, tak toto veľmi neodhadla! Zdá sa, že tehotná Hilary si na svoje zaoblenie ešte stále nevie poriadne zvyknúť. Na nedávnu charitatívnu akciu totiž dorazila v šatách, ktoré zrejme kupovala pred niekoľkými týždňami. V oblasti bruška a bujného poprsia na nej takmer praskali vo švíkoch!

Mohla vôbec dýchať? Aj keď blondínka v citrónovej róbe pôsobila neprehliadnuteľným dojmom, príliš veľa komfortu si zrejme neužila. Na krste Knihy krásy pre podporu rakoviny mozgu si totiž prítomní hostia jej novonadobudnuté tvary jednoducho nemohli nevšimnúť. Primalé šaty spôsobili, že Hilary vyzerala ako jaternička. Látka sa jej nad bruškom nazberala a ligotavý efekt jej pridal ďalších pár kíl navyše!

Tehotná Hilary Duff
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: isifa)

Zaujímavosťou je, že len pred zopár dní dozadu umelkyňu zachvátila nákupná horúčka. O radosť z postavy budúcej mamičky sa Hilary podelila s fanúšikmi v sieti Twitter: „Zdá sa, že moje bruško začína naozaj rásť! Myslím, že je konečne čas zaobstarať si chutné tehotenské oblečenie! Tehuľky musia byť predsa roztomilé!“ Pôvabnou tehuľkou je však Hilary už teraz. Stačí jej zvoliť garderóbu správnej veľkosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu