Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Speváčka Hilary Duff porodila syna: Prezradila aj jeho meno!

Hilary Duff a Mike Comrie Zobraziť galériu (6)
Hilary Duff a Mike Comrie

USA - Americká herečka a speváčka Hilary Duff priviedla na svet v utorok syna, ktorému s manželom, kanadským hokejistom Mikeom Comriem dali meno Luca Cruz.

Chlapec vážil pri narodení 3,3 kilogramu. Dvadsaťštyriročná rodáčka z Houstonu o tom informovala na Twitteri, kde napísala: "Vitaj na svete Luca Cruz Comrie! V utorok večer sme sa stali hrdými rodičmi krásneho, zdravého chlapca. Máme obrovskú radosť a cítime sa ako tí najšťastnejší rodičia na svete. Je obklopený samou láskou. Mama aj dieťatko sa majú veľmi dobre".

Duff o svojom tehotenstve prvýkrát informovala v auguste prostredníctvom svojej oficiálnej webstránky a sociálnych sietí Facebook a Twitter. Následne v polovici októbra v The Ellen DeGeneres Show prezradila, že budú mať s Comriem chlapca. "Celý čas som mala pocit, že je to chlapec," vyhlásila vtedy Duff, pričom svoje tehotenstvo označila za "superľahké". 

Hilary Duff, ktorá má za sebou vzťahy so spevákmi Aaronom Carterom či Joelom Maddenom, začala s Comriem chodiť v roku 2007. Skúsený kanadský útočník ju požiadal o ruku 19. februára 2010 počas spoločnej dovolenky na Havaji. Dvojica si povedala svoje áno 14. augusta 2010 na súkromnom obrade v kalifornskej Santa Barbare. Pre oboch je to prvé manželstvo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu