Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Hugh Grant prvýkrát otcom: Matku svojej dcérky tají!

Hugh Grant Zobraziť galériu (5)
Hugh Grant

LONDÝN - Britský herec Hugh Grant sa stal prvýkrát otcom, po krátkom romániku. Uviedol to v utorok večer hovorca filmovej hviezdy, ale totožnosť matky dieťaťa neodhalil.

"Grant je nadšeným otcom dievčatka," informovala tiež hovorkyňa Carrie Gordonová.

Grant (51) a matka dievčatka "mali kratučký pomer a hoci toto nebolo plánované, Hugh už ani nemôže byť šťastnejší a ústretovejší", uviedla hovorkyňa.

"Hugh a matka všetko prediskutovali a majú veľmi priateľský vzťah," vysvetlila Gordonová. Hlavný hrdina filmov "Štyri svadby a pohreb" či "Notting Hill" mal v minulosti dlhoročný vzťah s modelkou a herečkou Elizabeth Hurleyovou a s príslušníčkou smotánky Jemimou Khanovou.

Grant si vybudoval kariéru úlohami trochu neohrabaných, ale šarmantných britských mužov. Naposledy sa objavil vo filmovej komédii "Did You Hear About the Morgans?" (2009) po boku Sarah Jessicy Parkerovej.

Nedávno pritiahol pozornosť médií ako dôrazný odporca prenikania britskej bulvárnej tlače do telefónov ľudí. Grant vyhlásil, že má podozrenie, že do odkazovej schránky jeho mobilného telefónu prenikli novinári. Začal viesť kampaň za prísnejší dohľad nad médiami.

Herec sa v poslednom období často objavoval v televízii, kde kritizoval škandál okolo odpočúvania telefónov, ktorého sa dopúšťal medzitým zaniknutý bulvárny týždenník News of the World mediálneho magnáta Ruperta Murdocha. Grant tiež viackrát rokoval o probléme s premiérom Davidom Cameronom a patrí aj k ľuďom, ktorí budú svedčiť v súdnom vyšetrovaní tohto škandálu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu