Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jakubiskova Báthoryčka hore bez: Ukázala ovisnuté prsia!

Predstaviteľka Alžbety Báthoryovej sa výstavným dekoltom pochváliť nemôže. Zobraziť galériu (5)
Predstaviteľka Alžbety Báthoryovej sa výstavným dekoltom pochváliť nemôže.

LONDÝN – Gravitácia je po pôrode neoblomná! Hoci britská herečka Anna Friel (35) v role Alžbety Báthoryovej zažiarila ako oslnivá diva, bez korzetu jej vnady na efekt pekne tvarovaného hrudníka jednoducho nestačia. Šteklivým fotením bez podprsenky šliapla trochu vedľa!

Odvaha jej nechýba! Pózovať bez bielizne v 35-ke a po jednom pôrode sa väčšina dám zo šoubiznisu ostýcha. Anna Friel však odhodila zábrany a postavila sa pred objektív tak, ako ju príroda stvorila – pehavá a celkom prirodzená. Oko profesionálneho fotografa Rankina však uzdu fantázii príliš nepopustilo. Niet najmenších pochýb o tom, že z brunetkinej krásy bolo možné vyťažiť ďaleko viac!

Saténové pyžamo, lascívne rozopnutá košieľka od Ralpha Laurena a šibalský úsmev – v takej podobe sa Anna nechala zvečniť pre stránky magazínu Tatler. No aj keď sa hovorí, že v jednoduchosti je krása, v tomto prípade to príliš neplatí. Herečkine vnady totiž náročného diváka príliš neohúria. O tom, že menej je niekedy viac, dokonale svedčí práve druhý záber. Báthoryčka ako Santa v sukni s kožušinkovým lemom pôsobí tak, že je naozaj sama sebou!

Anna Friel
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Rankin for Tatler)

Anna má síce 6-ročnú dcéru Gracie, s manželom sa však rozviedla. Lásku do jej života tento rok opäť vniesol kolega Rhys Ifans, pri ktorom už na všetko ide s rozumom. „O vzťahu s Rhysom som dlho premýšľala. Ak túžite po čerstvom zväzku, musíte priniesť obete,“ vyznala sa v priloženom rozhovore. Dôkazom toho, že obaja vzájomné puto berú naozaj vážne, sú ich spoločné plány. Už rozmýšľajú o deťoch!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu