Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Herci z Prcičiek po rokoch: Stiflerova mama je stále kosť!

Prcičky prichádzajú s ďalším pokračovaním. Pôvodné obsadenie má stále šmrnc. Zobraziť galériu (8)
Prcičky prichádzajú s ďalším pokračovaním. Pôvodné obsadenie má stále šmrnc. (Zdroj: Universal pictures)

LOS ANGELES – Takmer vôbec sa nezmenili! Ak ste aj vy patrili k fanúšikom série Prci, prci, prcičky (American Pie) jeho tvorcovia pre vás pripravili ďalšiu pikantnú nádielku. Medzi známymi tvárami nebude chýbať ani Jennifer Coolidge. Hoci tejto dáme už ťahá na päťdesiatku, v úlohe Stiflerovej mamy je z nej aj tentoraz zrelá sexica!

Máme sa vraj na čo tešiť! Na svete je totiž ďalšia celovečerná zábava v podobe šteklivej komédie, ktorá nesie názov Prcičky zas a znova (American Reunion). V nej sa niekdajšia partička stredoškolákov stretne po niekoľkých rokoch, aby vyhodnotila, ako sa jej členom v živote darí. A súdiac podľa traileru o erotické dusno a patričnú dávku humoru rozhodne nebude núdza!

Na promo fotografiách, ktoré vznikli počas nakrúcania, sa o poriadne prekvapenie postarala zmyselná blondínka Jennifer Coolidge. Tá má síce už 48 rokov, no do starého železa ešte zďaleka nepatrí. Stačí sa pozrieť na jej natrieskaný dekolt v červených minišatách. Komu svojím sexepílom poblázni hlavu tentoraz?

Prcičky prichádzajú s ďalším
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Universal pictures)

Komické momenty nebudú chýbať ani v prípade manželstva Jima (Jason Biggs) a Michelle (Alyson Hannigan). Dôkazom sú zábery spomínaného traileru, podľa ktorých im spoločné hrátky za dverami spálne celkom nestačia. A hoci ich malý syn zatiaľ sebauspokojovaniu veľmi nerozumie, dokáže prekvapiť v tej najnevhodnejšej chvíli. Veď posúďte sami.

American reunion trailer

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu