Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mokré mapy v podpazuší: Orlando, pri tvojej žene by sa zapotil každý!

Orlando Bloom po boku manželky Mirandy Kerr musel zápasiť s mokrou košeľou. Zobraziť galériu (10)
Orlando Bloom po boku manželky Mirandy Kerr musel zápasiť s mokrou košeľou.

PARÍŽ – Má byť na čo hrdý! O tom, že Orlandovi Bloomovi (34) jeho očarujúcu polovičku väčšina mužov v tichosti závidí, niet najmenších pochýb. Proti jej dokonalým krivkám je totiž bezbranný aj ten najúčinnejší antiperspirant. Anglický fešák skončil s prepotenou košeľou!

Mať za manželku jednu z najsexi modeliek sveta nie je vôbec jednoduché! Naposledy sa o tom presvedčil Orlando Bloom, ktorý svoju zákonnú polovičku sprevádzal na parížskom týždni módy. Miranda Kerr je totiž po pôrode opäť v závideniahodnej forme. Potvrdila to na prehliadke jarnej kolekcie módneho domu Dior, ktorá patrila jej pôvabu a Orlandovmu fotoaparátu. Ako vidieť, medzi divákmi bolo poriadne horúco!

Miranda Kerr a Orlando
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: isifa)

Je jej najväčším fanúšikom! Keďže Miranda sa po krátkej materskej dovolenke už naplno vrhla do práce v modelingu, hollywoodsky herec v rodičovských povinnostiach nezaháľa. O synčeka Flynna Christophera sa príkladne stará a manželke je na blízku, kde sa len dá – aj v hľadisku jej módnych šou. Bohužiaľ, v takýchto náročných dňoch sú akékoľvek kozmetické výrobky nepostačujúce. Orlando sa tak musí vyrovnať s nočnou morou všetkých celebrít – veľkými škvrnami od prepoteného podpazušia.

Miranda Kerr a Orlando
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: isifa)

Casanova, ktorého zviditeľnili ságy Pán prsteňov a Piráti z Karibiku aj napriek mediálnemu ošiaľu zostáva stále pri zemi. Hektické obdobie, ktoré sa mu vymykalo spod kontroly, už vraj má, našťastie, za sebou. Momentálne si užíva jednoduchý život mimo hollywoodskej smotánky a šťastím ho napĺňa predovšetkým otcovstvo a rodina. „Zbožňujem otcovstvo, dokonca aj vymieňanie plienok. Flynn sa mi vždy počas prebaľovania pozerá do očí, vyzerá tak vďačne,“ zdôveril sa v nedávnej reportáži z jeho súčasného nažívania si. A treba uznať, že pocit zadosťučinenia by sa v ňom dal doslova krájať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu