Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Vychýrený zadoček Jennifer Lopez: Vykukli jej obe polky!

J-Lo na pódiu nepredvádzala len sexi pohyby, ale aj dokonalé krivky. Zobraziť galériu (8)
J-Lo na pódiu nepredvádzala len sexi pohyby, ale aj dokonalé krivky. (Zdroj: SITA/isifa)

LAS VEGAS – To je ale sexi mama! Hoci Jennifer Lopez (42) priviedla na svet dve ratolesti, jej pozadie poistené na milióny dolárov je stále v najlepšej forme. Dôkazom sú zábery z víkendového festivalu, počas ktorého speváčka vpustila objektívy pod odvážny kostým. Guľatý zadoček predvádzala v plnej kráse!

Strapce toho veľa nezakryli! Aj keď J-Lo patrí k najúspešnejším stáliciam súčasnej popmusic, svoje latino korene naďalej nezapiera, práve naopak. V sobotu večer to na pódiu roztočila v outfite, s ktorým by pokojne zapadla medzi tanečnice horúcich rytmov samby. A ako to už v speváčkinom prípade býva, divákom ukázala aj čosi navyše – tvary pozadia, na ktorom si v podstate vybudovala kariéru!

Jennifer svojimi krivkami ozdobila hudobný festival iHeartRadio v ohnivo červenom kostýme. Vytrénované nohy nechala vyniknúť v pančuchách telovej farby s flitrami, ktoré ju zároveň chránili pred pikantným faux-pas. Ak by ich totiž nemala, paparazzi by boli bohatší o úlovok jej celkom nahého zadku.

Jennifer Lopez
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: isifa)

Na spomínanom lasvegaskom podujatí bolo rušno už v piatok, kedy sa na pódiu objavila porotkyňa americkej šou X Factor. Nicole Scherzinger si totiž zaspievala s vyslúženým rockerom skupiny Aerosmith, Stevenom Tylerom, ktorý len s ťažkosťami odolával jej pôvabu. Dvojica tak okrem spevu predvádzala aj nežnôstky, v rámci ktorých dokonca padali bozky!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu