Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

John Mayer zrušil dva koncerty: Som rozbitý, musím vycúvať

John Mayer Zobraziť galériu (3)
John Mayer (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký bluesový muzikant a spevák John Mayer bol nútený zrušiť dva koncerty a odložiť vydanie nového albumu pre zdravotné problémy. Spevák hitu Half Of My Heart a sedemnásobný držiteľ hudobného ocenenia Grammy oznámil, že plánovaný koncert s Tonym Bennettom v Los Angeles, ako aj v Las Vegas musel zrušiť po tom, ako mu lekári blízko hlasiviek objavili granulóm, teda zápal uzlíkovitého tvaru.

"Som z toho rozbitý, že musím vycúvať," napísal Mayer na mikroblogovacej sieti Tumblr. "Viem, že sa niektorí ľudia na mňa spoliehali, že tam budem, preto mi je ľúto, že na tých pódiách byť nemôžem," doplnil. Tridsaťtriročný hudobník dodal, že jeho piaty štúdiový album s názvom Born And Raised vyjde pre problémy s hlasom až na budúci rok.

Na tomto albume "je dokončené nahrávanie hudby, výber piesní a v niektorých prípadoch aj o mixovanie, ale pre tieto okolnosti som nemohol dokončiť spievanie v niekoľkých skladbách," vysvetlil. "Toto je dočasná prekážka, aj keď som si nie istý, ako dlho či krátko bude trvať. Mám tých najlepších lekárov v krajine, ktorí sa o mňa starajú, a keď dostanem zelenú, budem opäť spievať a pôjdem na turné," dodal. Informácie zverejnila webová stránka digitalspy.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu