Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tajomstvo úspechu oblej speváčky: Dobre sa vyvracať!

Speváčka Adele Zobraziť galériu (6)
Speváčka Adele (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Tomu sa povie naozaj zvláštny talizman! Hoci mnohí umelci si pre šťastie nosia prívesky či drobné predmety, Adele (23) má na úspech celkom odlišný recept. Aby na pódiu zažiarila, pred každým vystúpením si musí odskočiť na záchod. Zárukou skvelej šou je u nej totiž to, že sa vopred dobre vyvracia!

So spevom pred publikom sa vyrovnáva po svojom! Aj keď britská hudobná hviezda zaznamenala v mladom veku priam enormný úspech, pred živým koncertom má stále rešpekt. Ako totiž priznala v nedávnom inteview, jej telo si zvyklo na pravidelné vyprázdňovanie žalúdka. Adele to však ako negatívum, paradoxne, nevníma. Práve naopak, objímanie záchodovej misy jej vraj prináša šťastie!

„Predtým, ako vyjdem na pódium, dosť vraciam. Ale vracanie pred samotnou šou garantuje skvelé vystúpenie,“ zdôverila sa britskej verzii magazínu Vogue. Vysvetlila však, že prípadná nervozita na ňu vplýva pozitívne a burcuje ju k lepším výkonom: „Potom sa ale na všetko totálne vykašlem. Čím viac vyvádzam, tým viac si vychutnávam šou!“

Zaujímavosťou je, že Adele ako jedna z mála speváčok dobyla priečky hitparád aj s prirodzene oblými krivkami. Hoci proporciami tela medzi typické pophviezdy nezapadá, jej skladby sa tešia obrovskej popularite. Bez toho, aby sa vyzliekala na stránkach časopisov tak siahla na najvyššie méty hudobného neba ako pravá diva – vďaka výnimočnému hlasu a patričnému sebavedomiu. Jej tvár totiž skôr uvidíme na obale kolového nápoja ako v chudnúcom maratóne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu