Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Najerotickejšie šaty šoubiznisu: Vykúka z nich zarastený rozkrok!

China Chow bez hanby vystavila na obdiv Zobraziť galériu (4)
China Chow bez hanby vystavila na obdiv "ochlpené" prirodzenie. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Čo je to za kreatúru? Hoci na divoké výstrelky Marilyna Mansona (42) sme si už zvykli, jeho aktuálna milenka za ním nijako nezaostáva. Práve naopak, jej posledný outfit predčil aj tie najbizarnejšie predstavy. China Chow (37) si totiž do spoločnosti vyrazila s otvorom na najintímnejšom mieste. A ukázala ohanbie aj s hustým porastom!

Ako zneuctená bábika Barbie! S takým imidžom britská herečka a modelka sprevádzala svojho priateľa na premietaní snímky Born Villain. V tom, čo si na seba navliekla, by sa však pokojne uživila aj v béčkovom horore. Jej celkový styling totiž pripomínal mix čudesného fetišu a erotiky!

Plastiková maska na tvári a tenučké rukavice s červenými „pazúrmi“ – to bol len zlomok prapodivného kostýmu Chiny Chow. Čerešničku na torte totiž predstavovali jej ružové šaty na ramienka s poriadne odvážnym prestrihom naostro. Prostredníctvom neho hviezdička vystavila na obdiv rozkrok s huňatou parochňou!

Marilyn Manson a jeho
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: isifa)

Aj keď China pôsobí ako exhibicionistka bez zábran, na červenom koberci ešte donedávna zanechávala dojem distingvovanej dámy. Stačí sa pozrieť na záber z minulého roka, na ktorom pózuje s uhladeným účesom a v jednoduchých šatách po kolená. Jej vtedajší zovňajšok nemá s nedeľňajším extrémom absolútne nič spoločné. Ale ako sa hovorí, láska je slepá. A tá, ktorú herečka cíti k Mansonovi, musí byť zaručene obrovská. Inak by sa zrejme takto zohaviť nedokázala!

China Chow
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu