Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Rihanna po dovolenke: Prevetrala podprsenku aj zvodné krivky!

Rihanna Zobraziť galériu (8)
Rihanna

CHELMSFORD – Oddych jej prospel! Hoci speváčka Rihanna (23) ešte donedávna dovolenkovala na rodnom Barbadose, dnes už naplno zarezáva v brandži. A imidž, s akým sa po voľných dňoch objavila na pódiu, naozaj nesklamal – čokoládová kráska je v sexi forme!

Popracovala na sebe! Ešte nedávno sa Rihanna premávala v newyorských uliciach ako oblá červenovláska, dnes je už všetko úplne inak. Diéta, zmena účesu a celková regenerácia medzi priateľmi u nej totiž narobila hotové zázraky. Spevácka hviezda uplynulý víkend zavítala na javisko istého hudobného festivalu a predviedla sa vo veľkom štýle – sršala energiou aj sexepílom!

Ultrakrátke šortky, sieťované pančuchy a denimová košeľa zaviazaná tesne pod prsiami – to všetko v sobotu podvečer patrilo do Rihanninej výbavy. Okrem vytŕčajúcej spodnej bielizne a výstavných nôh však tentoraz veľký kus práce odviedli aj speváčkine hnedé kučery. Rihanna pôsobila hravo a absolútne prirodzene!

Aj keď sa barbadoská kráska môže pochváliť postavičkou ako lusk, jej udržiavanie nie je až také jednoduché. Ako totiž priznala jej osobná trénerka Ary Nunez, Rihanna je závislá na kalorickej lahôdke: „Jej obľúbeným jedlom je čokoládová zmrzlina. Verím, že obmedzovanie vedie ku katastrofe, takže ju nebrzdím.“ A akými športmi speváčka spaľuje prebytočné kalórie? „Rihanna je veľmi dobrodružná a sebavedomá, takže spolu cvičíme rôzne druhy bojového umenia,“ vysvetlila Ary. Zdá sa teda, že s popovou hviezdičkou ani mimo telocvične nie sú žiadne žarty. Alebo sa len istí pred stretnutím s bývalým násilníkom milencom Chrisom Brownom?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu