Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Futbalista Maixner sa oženil: Po 10 rokoch si vzal túto krásku!

Futbalista Štefan Maixner a jeho prvý manželský bozk s Alenou Povalačovou. Zobraziť galériu (17)
Futbalista Štefan Maixner a jeho prvý manželský bozk s Alenou Povalačovou.

BRATISLAVA – Už je v chomúte! Bývalý slovenský futbalový reprezentant Štefan Maixner (43) si dnes podvečer povedal vytúžené Áno so svojou dlhoročnou priateľkou Alenou Povalačovou (30). Obrad sa konal v Rímskokatolíckom kostole v bratislavskej časti Podunajské Biskupice.

Niekdajší úspešný športovec Štefan Maixner, ktorý sa v slovenskom šoubiznise zviditeľnil najmä účasťou v jojkárskom Celebrity Campe, je v týchto chvíľach už šťastne ženatý. Po dlhoročnom vzťahu si dnes o 18:00 vzal za ženu Alenu Povalačovú. Obrad sa konal v Rímskokatolíckom kostole na Trojičnom námestí v Podunajských Biskupiciach.

„O ruku som ju požiadal pred rokom. Rozhodol som sa  tak preto, lebo spolu chodíme už jedno desaťročie, čo je poriadne dlho. Som šťastný, cítim sa celkom dobre a dúfam, že nám to vyjde,“ prezradil topkám prvé pocity tesne po obrade Maixner. Jeho polovička Alenka to vnímala podobne. „Cítim sa príjemne a šťastne. Ako keby sme začali nanovo spolu chodiť,“ priznala s úsmevom brunetka, ktorá zažiarila v krásnej róbe. Tú si nechala doviezť zo Španielska.

Párik pozval na svadbu takmer sto hostí, prevažne priateľov a známych. „S rodinou ideme teraz po obrade na večeru, približne 22 ľudí. Potom sa presúvame na párty do reštaurácie na bratislavskom jazere Kuchajda.  Žúr začne o 20-tej hodine. Prídu naň ostatní hostia,“ dozvedeli sme sa od nevesty.

Na súkromnej oslave sa budú zabávať aj známe tváre nášho šoubiznisu. Medzi pozvanými hosťami sú napríklad moderátorka Zlatica Puškárová s partnerom Patrikom Švajdom, expolitik Robo Beňo, podnikateľská rodina Hatinovcov, herec Štefan Skrúcaný s priateľkou Dominikou Lukáčovou, spevák Paľo Drapák s manželkou Janettou. Na netradičnej svadobnej párty by mal zaspievať aj niekdajší líder skupiny Modus Janko Lehotský.

„Hostina bude formou švédskych stolov. Patrik Švajda nám dokonca sľúbil divinu, my sme napiekli niekoľko druhov koláčov. Každý si bude môcť dať to, čo bude chcieť. Bude tam veľa jedla a dobrôt,“ priznala nám čerstvá pani Maixnerová niekoľko minút pred oslavou. Mladomanželom prajeme príjemnú hostinu a v spoločnom živote veľa šťastia a lásky.

Svadobné oznámenie Štefana Maixnera a Aleny Povalačovej.

Maixner, svadba, Povalačová, svadobné
Zobraziť galériu (17)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu