Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Perverzní Hoganovci: Hulk dostal k narodeninám nahú dcéru!

Hulk Hogan s dcérou Brooke pózujú pri jej akte Zobraziť galériu (6)
Hulk Hogan s dcérou Brooke pózujú pri jej akte

MIAMI – Zaváňa to incestom! Aj keď blízky vzťah otca a dcéry nie je ani v šoubiznise ničím výnimočným, Hulk (58) a Brooke (23) Hoganovci tú správnu mieru už zrejme prešvihli. Blondínka známeho otca totiž na narodeniny prekvapila poriadne zvráteným darčekom – svojím aktom!

Nemajú žiadne zábrany! Len tak sa dá vysvetliť dôvod, pre ktorý Brooke minulý týždeň dostala amerického zápasníka do mimoriadne trápnej situácie. Ako nadšená ochranárka zvierat totiž nedávno obnažila svoje krivky pre organizáciu PETA. Spolu s ďalšími kráskami sa tak stala súčasťou kampane s názvom Ženy v klietkach, ktorá bola vystavená za účelom predaja v miamskej galérii. Hviezdička reality šou však toto podujatie využila podivným spôsobom – svoje nahé telo podstrčila otcovi ako darček k 58. narodeninám!

Či sa Hulk Hogan takémuto netradičnému podarúnku potešil, je naozaj otázne. S ratolesťou si pod jej aktom síce zapózoval, rozpaky však skrýval iba s ťažkosťami. K dcére má očividne blízko, s takýmto verejným výstupom však zrejme nerátal.

O tom, že Brooke sa s veľkým pochopením nestretla, svedčí aj jej komentár v sieti Twitter krátko po udalosti: „Je mi TAK zle z ľudí, ktorí hovoria, že ja a otec sme v nejakom perverznom vzťahu. Choďte domov a starajte sa o seba! Prestaňte sa do mňa navážať!“ Či pretŕčanie nahých fotografií patrí do repertoára vhodných darov pre rodičov, už posúďte sami. Podľa slečny Hogan však na tom nie je vôbec nič zvláštne.

Brooke Hogan
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: peta.org)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu