Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tyran Hulk Hogan: Exmanželku škrtil, bála sa o holý život!

Hulk a Linda Hoganovci Zobraziť galériu (9)
Hulk a Linda Hoganovci

LOS ANGELES – Žila v permanentnom strachu! Hoci Hulk a Linda Hoganovci netvoria manželský pár už takmer dva roky, ich spolužitie prechádzku ružovým sadom nikdy ani len nepripomínalo. Aspoň tak to vykreslila zápasníkova exmanželka – každá hádka mohla byť pre ňu poslednou. Bála sa, že ju zabije!

Zápasnícky ring si urobil aj z vlastnej domácnosti! To, že 57-ročný profesionálny wrestler má v rukách neopísateľnú silu, je každému jasné už na prvý pohľad. Že si ju dokazoval aj na koži vlastnej partnerky, však vyplávalo na povrch len nedávno. Svetlo sveta totiž uzrela šokujúca spoveď, v ktorej Linda (51) svoju niekdajšiu polovičku obviňuje z domáceho násilia. Ich zväzok sa  vraj občas podobal scénam z hororového filmu!

„Hulk mi roztrhol košeľu. Hádzal lampami. Počas hádok ma držal na posteli s rukami okolo môjho krku, trieskal dverami, búchal po stenách. Vždy som sa bála, že ma v zúrivosti zabije,“ píše blondínka vo svojej čerstvej autobiografii s názvom Wrestling the Hulk: My Life Against the Ropes. Ten by sa dal voľne preložiť ako Zápasenie s Hulkom: Môj život proti lanám. Čitateľom pritom sľubuje zrejme iba jediné – pikantné detaily Hoganovej prchkej povahy!

To, ako sa k celej kauze postavil jej hlavný aktér, sa podarilo zistiť istej rádio šou, ktorú moderuje DJ Bubba. Tomu v telefonickom rozhovore Hulk potvrdil, že slová jeho exmanželky sú „chladná, bezohľadná lož“. Je teda celkom možné, že Linda kvôli predaju knihy použila svoju bujnú fantáziu. Na druhej strane, jedno múdre úslovie vraví, že bez vetra sa ani lístok na strome nepohne...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu