Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kráska z Dr. House naostro: Ukázala prsia na červenom koberci!

Olivia Wilde vytasila na premiére obnažené poprsie Zobraziť galériu (8)
Olivia Wilde vytasila na premiére obnažené poprsie (Zdroj: isifa)

LONDÝN – V centre pozornosti za každú cenu! Hoci meno Olivia Wilde je medzi hollywoodskou smotánkou ešte relatívne neznámym pojmom, jeho nositeľka sa udomácňuje naozaj rýchlo. V tom, ako bez pochyby zaujme, má už totiž jasno. Stačí, ak v správnej chvíli ukáže vnady z každej strany!

Bodkované šialenstvo! Aj tak by sa dala nazvať rafinovaná róba, v ktorej Olivia vo štvrtok pobláznila londýnskych fanúšikov. Svoju zbrusu novú snímku s názvom Cowboys And Aliens totiž do britskej metropoly prišla odpremiérovať v odvážnom štýle. Do útoku vyrazila s osvedčenými ženskými zbraňami. A zožala patričný úspech!

Menej je viac? Áno, ale nie vždy! Tou správnou výnimkou, ktorá potvrdzuje pravidlo, sa 27-ročná herečka stala vďaka „zabudnutej“ spodnej bielizni. Jej maxišaty síce na prvý pohľad ponúkali množstvo vzdušného materiálu, v skutočnosti však odhaľovali viac než dosť. Nech sa totiž Olivia postavila pred paparazzov akokoľvek, zakaždým jej vykúkala časť obnaženého poprsia.

Spolu s provokujúcou kráskou si na červenom koberci zapózovali áčkoví herci Daniel Craig s veteránom Harrisonom Fordom a režisér Jon Favreau. A aké bolo stáť pred kamerou po boku jedného z predstaviteľov agenta 007? „Daniel je milý, skromný a vľúdny. Je to skvelý herec. Snažila som sa ho sledovať veľmi zblízka, keď sme spolu hrali, aby som sa od neho učila,“ nešetrila Olivia chválou v jednom z rozhovorov, ktoré na premiére poskytla. Ak sa teda na ňu niečo nalepilo, zrejme o nej a jej prednostiach nepočujeme poslednýkrát.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu