Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zomrel legendárny Hightower z Policajnej akadémie!

Charles Zobraziť galériu (3)
Charles "Bubba" Smith

LOS ANGELES - Charles "Bubba" Smith, ktorý najprv zažiaril ako hráč americkej NFL, a potom nadviazal nemenej úspešnou filmovou kariérou, zomrel v Los Angeles vo veku 66 rokov. Podľa hovorcu losangeleského policajného vyšetrovateľa Eda Wintera bol Smith nájdený mŕtvy v stredu vo svojom dome v Baldwin Hills.

Okolnostiani príčina smrti zatiaľ nie sú známe, uviedla agentúra AP, ale podľa polície sa nezdá, že by na nich bolo niečo podozrivého.

Smithhral americký futbal päť sezón ako obranca za klub Baltimore Colts. Potom po dve sezóny za Oakland Raiders a Houston Oilers. Neskôr sa začal objavovať v televízii. Najprv len reklame alebo ako hosť v seriáloch, potom dostal niekoľko epizódnych rolí vo filmoch.

Svetovoho ale preslávila v roku 1984 postava málovravného policajného kadeta s obriou postavou Mose Hightowera v komédii Policajná akadémia, kde bol so svojou 201 centimetrov vysokou postavou jednoducho neprehliadnuteľný. Rovnakú úlohu si zopakoval ešte v ďalších piatich z celkovo šiestich pokračovaní tejto série.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu