Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Lesbické hrátky Evy Longorie: Toto zaručene rozpáli aj vás!

Eva Longoria v dráždivých lesbických scénach Zobraziť galériu (13)
Eva Longoria v dráždivých lesbických scénach

LOS ANGELES – Opäť to roztočila so ženou! Zdá sa, že erotické bláznenie v dámskej spoločnosti herečke Eve Longorii (36) naozaj zachutilo. Odhodila totiž zábrany a v šteklivej scéne sa vrhla na ďalšiu kolegyňu. Takémuto divadlu by vraj neodolal ani kňaz!

Ženské pery jej nie sú cudzie! Americká herečka s exotickým pôvodom sa totiž v úlohe divošky s lesbickými sklonmi už raz predstavila. Ešte ako jedna zo zúfalých manželiek si vášnivú bozkávačku vyskúšala so seriálovou spriaznenou dušou Teri Hatcher. Po dlhšej odmlke však na naše zmysly útočí znova a neváha sa pri tom vyzliecť!

Hrátky v bazéne, intímnosti v spodnej bielizni, elektrizujúce bozky a vášeň telo na telo! Takéto a možno ešte pikantnejšie scény diváci nájdu v zbrusu novej snímke s príznačným názvom Without Men. Stačí zhliadnuť prvé oficiálne zábery a hneď je každému jasné, že s Evou rozhodne nebude nuda. Bez mužov si totiž poradí hravo. A jej sexepíl zatočí aj s miestnym služobníkom Božím!

O tom, že o množstvo zábavy nebola núdza už pri samotnom natáčaní, svedčia slová režisérky Gabriely Tagliavini. Aké bolo zákulisie toľko diskutovanej lesbickej scény? „Bolo to trošku náročné, pretože obe dievčatá sú počestné. Boli veľmi nervózne a veľa sa smiali. Ale myslím, že to pôsobí ešte roztomilejšie,“ prezradila Gabriela v rozhovore pre Fox News. A dodala, že film nepoteší len mužské zraky: „Ženské publikum nechce pozerať porno. Bolo to veľmi zmyselné, obidve sú krásne ženy a neuveriteľne zábavné.“ Podľa všetkého sa tak máme na čo tešiť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu