Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Daniel Craig a Rachel Weisz: Najprv fiktívny sobáš, potom skutočný!

Rachel Weisz a Daniel Craig Zobraziť galériu (8)
Rachel Weisz a Daniel Craig

LOS ANGELES - Britskí herci Daniel Craig a Rachel Weiszová, ktorí stvárňujú manžela a manželku v pripravovanom filme, si vzali úlohy k srdcu. Zosobášili sa aj v skutočnom živote.

Informovala o tom dnes Robin Baunová z PR agentúry Slate, ktorá zastupuje Craiga, najnovšieho predstaviteľa britského tajného agenta Jamesa Bonda. Svadby v tichosti sa zúčastnili len štyria hostia. Obrad sa konal v New Yorku v stredu tento týždeň. Hovorkyňa viac podrobností neuviedla. Médiá priniesli informácie, že jedinými svadobnými hosťami bola Craigova dospievajúca dcéra Ella, Weiszovej päťročný syn Henry a dvaja priatelia.

Dvojica britských hercov spolu v tichosti randila niekoľko mesiacov, od vlaňajšieho októbra.

Craig bude hviezdou filmu Muži, ktorí nenávidia ženy (The Girl with the Dragon Tattoo), ktorý sa má začať premietať v decembri. Herec sa vráti aj ako šarmantný tajný agent v 23. bondovke. Bude ju režírovať Sam Mendes a do kín sa má dostať 9. novembra 2012. Craig je šiestym predstaviteľom legendárneho Bonda.

Weiszová získala Oscara za vedľajšiu hereckú úlohu v snímke Nepohodlný (2005) a hrala hlavnú rolu v divácky úspešnom filme Múmia.

Pár stelesňuje manželov v hororovom filme Dream House, ktorý sa v amerických kinách začne premietať v septembri.

Craig (43) mal dlhoročnú priateľku Satsuki Mitchellovú a dcéru Ellu z predchádzajúceho vzťahu. Weiszovej (41) životným partnerom bol režisér Darren Aronofsky (Čierna labuť), s ktorým má syna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu