Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tajomstvo Megan Fox odhalené: Toto jej zničilo kariéru!

Megan Fox Zobraziť galériu (8)
Megan Fox

LOS ANGELES – Mala z nej byť hviezda svetovej veľkosti, namiesto toho si na ňu sotva niekto spomenie! Kariéru Megan Fox (25) ovplyvnil jediný neuvážený výrok, ktorý jej vyšiel z úst pred novinármi. Z tohto sa už asi nedostane!

Jej meno zapadá prachom! Keď Megan Fox pred pár rokmi zaregistrovali médiá, nazývali ju novou Angelinou Jolie, napriek tomu sa jej kariéra v súčasnosti ocitla na bode mrazu. Až dnes sa ukázalo kto a čo za jej úpadok nesie vinu!

Za všetko môže jej výrok z roku 2009, v ktorom režiséra filmov Transformers, Michaela Baya, prirovnala k nacistickému vodcovi. „Chce byť na pľace ako Hitler, a taký aj naozaj je. V práci je ako nočná mora, keď sa však dostane preč z nakrúcania a nie je v režisérskom mode, sa mi jeho osobnosť celkom pozdáva...,“ vyjadrila sa. To však nemala robiť. Producent filmu a jeden z najvplyvnejších mužov Hollywoodu Steven Spielberg totiž prikázal, aby ju z natáčania okamžite vyhodili.

„Viete o tom výroku o Hitlerovi. Steven (Spielberg) povedal, aby som ju hneď a zaraz vyhodil,“ prezradil Michael Bay, ako to vlastne celé bolo. Spielberga sa možno tento výrok Megan tak dotkol aj preto, že on sám je žid.

V čase, keď sa tieto udalosti diali pritom prevládal názor, že herečku od nakrúcania odstavil práve Michael Bay, pretože sa mu zdala prichudá. Dnes sa zdá, že Michael bol v tom nevinne a tieto klebety neboli pravdivé. V každom prípade však už o Megan takmer nepočuť. A ak si naozaj  Spielberga pohnevala, nebude to mať pri návrate na výslnie vôbec jednoduché...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu