Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Vondráčková sa vydala, Helenu odignorovala!

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec sa dnes vzali. Zobraziť galériu (6)
Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec sa dnes vzali.

PRAHA - Už je z nej pani! Deň po vydaji Aleny Šeredovej (33) za futbalistu Gianluigiho Buffona (33) sa v Čechách konala ďalšia prominentná svadba. Speváčka Lucie Vondráčková (31) sa stala ženou hokejistu Tomáša Plekanca (28), s ktorým údajne čaká aj dieťa. Zaujímavé je, že jej teta Helena na slávnosti chýbala.

Dočkala sa! Lucie Vondráčková konečne natrafila na toho pravého. Po aprílových zásnubách si včera v Prahe vzala hokejistu Tomáša Plekanca. Svadba sa konala v kaplnke v areáli botanickej záhrady s výhľadom na pražský Trojský zámok.

Podľa portálu Blesk.cz sa párik postavil pred oltár o desiatej hodine doobeda. Na obrade bola prítomná len tá najbližšia rodina. Výnimkou bola Luciina slávna teta Helena. Speváčky totiž nemajú dobrý vzťah.

Podľa zdroja spomínaného českého portálu sa okolo dvanástej Plekanec nachádzal v jednej talianskej reštaurácii. Je pravdepodobné, že práve tam prebieha svadobná hostina.

To, že deň D tejto dvojice nasledoval tak rýchlo po zasnúbení, je zrejme spôsobené tehotenstvom speváčky. Tá ho síce tajila, ale médiám ho nepriamo potvrdil jej otec.

Luciin vzťah s Tomášom Plekancom sa prevalil v novembri 2010. Párik sa vtedy stretával už pol roka. Ich spoločné dieťa by vraj malo prísť na svet tiež na jeseň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu