Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Tie decká sú z gumy? V útlom veku tancujú ako profíci!

Tanečné trio The Art of Teknique Zobraziť galériu (4)
Tanečné trio The Art of Teknique (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Postarali sa o poriadnu šou! Hoci umelecké trio s názvom The Art of Teknique tvoria chlapci vo veku len 8-10 rokov, ich výkon do tejto kategórie zďaleka nepatrí. Na javisku sú ako doma a ich pohyb pripomína vycibrených profesionálov – takíto malí šoumeni tu ešte neboli!

Majú štýl! Zatiaľ čo väčšina ich rovesníkov pozná len vysedávanie v školských laviciach, oni to už bez váhania dokážu rozbaliť na veľkom pódiu. Reč je o troch malých street danceroch, ktorým nechýba guráž a chuť zožať obrovský úspech. Naposledy sa im to podarilo na kastingu do domácej súťaže America's Got Talent – divákom, ale aj samotnej porote, doslova padla sánka!

Oblekové nohavice, vestičky, kravaty a na nohách tenisky! Tak vyzerajú moderní džentlmeni, ktorí vedia, ako sa hýbať v uliciach. Stojky na hlave, „vývrtky“ či saltá dozadu – to všetko v repertoári skupiny The Art of Teknique nesmelo chýbať. Okrem prepracovaných prvkov Hip hopu  však trojica chlapcov pred kamerami predviedla aj niečo navyše. Sú „nad vecou“ a divák sa s nimi rozhodne nenudí!

„Boli ste absolútne skvelí,“ nešetril chválou na adresu tanečníkov porotca Piers Morgan. Jeho kolegyňa, Sharon Osbourne, už len súhlasne dodala: „Chalani, vy to milujete. Milujete tanec. Ste veľmi prirodzení umelci, obdivujem vás.“ A ako malí školáci odpovedali na otázku, či sa im už páčia dievčatá? Jednoznačným „nie“!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu