Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hermiona krásou vyráža dych: Ako zmyselná femme fatale!

Emma Watson Zobraziť galériu (8)
Emma Watson (Zdroj: Mario Testino for Vogue)

LONDÝN – Z dievčatka vyrástla oslnivá dáma! Presne tak začínajú herečku Emmu Watson (21) vnímať nielen hollywoodski producenti, ale aj poprední módni fotografi. Stačí sa pozrieť na jej čerstvé zábery zo známeho magazínu – z malej čarodejnice sa stala dráždivá žena vamp!

Jej krása vie byť poriadne živočíšna! Hoci Emma pred pár dňami oslávila len 21. narodeniny, vo svete šoubiznisu sa jej meno už začína spájať s pojmom ikona. V luxusných róbach, s trendovým krátkym účesom a s výrazným líčením totiž už dávno nepatrí medzi pubertiačky. Ako sebavedomá kráska už stihla očariť aj fotografa Maria Testina. A ten z nej v júlovom čísle časopisu Vogue urobil neodolateľnú zvodkyňu!

Pohľad na jej výsledné fotografie síce zakaždým berie dych, v skutočnosti si však britská hviezda takýto život príliš neužíva. Ako sa totiž zdôverila spomínanému magazínu, občas má pocit, akoby ho ani sama nežila: „Nemala som nad svojím životom žiadnu kontrolu. Žila som v totálnej bubline.“

V súvislosti s vysokými ambíciami sa navyše Emma z času na čas cítila ako problematická. Skĺbiť sedenie v školskej lavici a na pľaci pred kamerou totiž vonkoncom nebolo jednoduché: „Posledných desať rokov som cítila, že musím zápasiť. Tak tvrdo som bojovala za to, aby som mala vzdelanie. Spoločnosti Warner Bros som bola tŕňom v zadku.“ Momentálne si od univerzitnej pôdy dáva pauzu a pokúša sa nájsť samu seba. Zvonka však pôsobí sebavedomejšie než kedykoľvek predtým!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu