Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Krkavčia matka Hanychová: Mesiac pred pôrodom fajčí ako komín!

Agáta Hanychová Zobraziť galériu (7)
Agáta Hanychová

PRAHA – Ešte stále nedožúrovala! Hoci tehotná modelka Agáta Hanychová (26) by mohla porodiť už každú chvíľu, divokého životného štýlu sa vzdať odmieta. V ôsmom mesiaci dokonca nie je schopná obetovať ani cigarety – vláči sa po baroch a fajčí jednu od druhej!

Na ešte nenarodeného synčeka vôbec nemyslí! Namiesto toho, aby sa Agáta vyhýbala zafajčeným priestorom a prehýreným nociam, aj vo vysokom štádiu tehotenstva si naplno užíva. Škatuľky s cigaretami pritom ani zďaleka neodkladá bokom – pumpuje si do pľúc toľko nikotínu, koľko sa jej zachce!

Naliate prsia, brucho zarovno nosom a cigareta v ústach! Tak tento týždeň paparazzi pristihli Hanychovú v istom pražskom bare. Je pritom celkom možné, že okrem tabaku si modelka v tú noc dopriala aj niečo na podguráženie. Pred fotografmi sa totiž svoj prehrešok s cigaretami ani len nepokúšala zakryť, práve naopak – provokatívne si z nich poťahovala. A otec jej dieťaťa, Miroslav Dopita, sa tomuto divadlu s úsmevom prizeral!

Zaujímavosťou je, že Agáta mala byť v týchto dňoch už pod čepcom. Ako totiž informoval český server Super.cz, s Dopitom plánovala koncom mája svadbu v Benátkach. Nádejná nevesta si však v hlave najskôr všetko dobre spočítala. A potom obrad zrušila!

„Svadba nebude. Keby som mala o niekoľko tried bohatšieho partnera, tak si ho vezmem, ale takto nemám dôvod. Ja mám dom a auto, a môj priateľ nie,“ prezradila v nedávnom rozhovore. Nezabudla pritom dodať, že myslí hlavne na budúcnosť: „Keby sme sa náhodou rozviedli, tak by som sa musela deliť, a to nechcem.“ V matematike je skrátka naozaj dobrá!

Ako prežíva tehotenstvo Agáta Hanychová sa dozviete TU

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu