Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Rozkysnutá Christina Aguilera: Konečne trochu schudla!

Christina Aguilera teraz a pred dvoma mesiacmi Zobraziť galériu (7)
Christina Aguilera teraz a pred dvoma mesiacmi

LOS ANGELES – Vstupuje si do svedomia? Americká speváčka, ktorá sa v poslednom období poriadne zaguľatila, má zrejme uštipačných poznámok na adresu svojej postavy plné zuby. Po nedávnom zatknutí totiž predviedla vylepšenú figúru – a konečne nie je „nafúknutá“!

Menej bacuľaté líčka aj štíhlejší pás! To všetko známa blondínka tento týždeň s úsmevom predvádzala pred paparazzmi, ktorí zavítali na jej tlačovú konferenciu. S nie veľmi výrazným, ale badateľným úbytkom na váhe totiž Christina rozbieha novú reality šou. Takto vyparádená chce hľadať hudobné talenty!

Červené minišaty, identický rúž a lodičky z dielne Christiana Louboutina – aj vďaka týmto zbraniam sa americká speváčka pokúsila vzbudiť pozornosť. To sa jej však podarilo najmä koženým opaskom. Hoci ešte donedávna pod šatami skrývala malý „kotlík“, dnes už svoj driek môže bez problémov zvýrazniť!

V programe s názvom The Voice sa okrem Christiny blysnú aj ďalší traja chlapi: Blake Shelton, Cee Lo Green a člen skupiny Maroon 5, Adam Levine. O tom, či sa blonďavá kráska na takúto spoluprácu teší, pochybovať nemusíte. „Som nadšená, že môžem byť súčasťou tak úžasného projektu, ktorý oslavuje hudbu a talent,“ prezradila nedávno na adresu šou. Či sa prejaví ako mierumilovná dáma alebo prísny kat, súťažiaci zistia už onedlho.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu