Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Len 12-ročný supertalent: Otvoril ústa a zhrabol milión!

Ronan Parke Zobraziť galériu (6)
Ronan Parke

LONDÝN – Ešte neprekročil ani prah puberty, a už je „za vodou“! Reč je o mladučkom spevákovi Ronanovi Parkeovi (12), ktorý vďaka svojmu hlasu bude už čoskoro patriť medzi najbohatšie deti planéty. A nielen to – chcú z neho vernú kópiu senzácie spoza veľkej mláky!

Tomu sa hovorí raketový štart! Hoci tohto školáka ešte donedávna nikto nepoznal, dnes mu svet šoubiznisu doslova leží pri nohách. Vďaka národnej súťaži Britain’s Got Talent si totiž okamžite získal srdcia poroty aj televíznych divákov. S náročnou skladbou Feeling Good podanou anjelským hlasom sa prespieval až do finále!

Aj keď Ronan v záverečnom dueli skončil na druhom mieste, sám pred sebou je obrovským víťazom. Na rozdiel od svojho súpera sa totiž chystá podpísať kontrakt, ktorý sa pohybuje v naozaj závratných výškach. A k tomu sa, paradoxne, neprepracoval len so zlatom v hrdle. Najväčšiu zásluhu na lukratívnej ponuke má totiž jeho vizáž – ktorá je až nápadne podobná tej, s akou sa v Amerike preslávil Justin Bieber!

Viac ako jeden a pol milióna eur! Až na takú čiastku sa podľa zdrojov zo spoločnosti Sony Music má vyšplhať Ronanova zmluva. Menším škrtom cez rozpočet sa však stal samotný fakt, že chlapec nezvíťazil. Podľa špekulácii istého bloggera bol totiž takýto kšeft dohodnutý už pred dvoma rokmi a výsledok mal byť vopred zmanipulovaný: „Ronan dostane kontrakt, je veľmi talentovaný. Ale každý je citlivý na tie hlúpe fámy, že to bolo od začiatku zmanipulované. Musí sa to riešiť opatrne.“ Spevácka hviezda sa však vraj obávať nemusí, o svoj prvý milión už určite nepríde!


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu