Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Clooneyho milenka úplne nahá: George, v posteli máš sexi bohyňu!

Elisabetta Canalis Zobraziť galériu (6)
Elisabetta Canalis

LOS ANGELES – Prirodzená a hriešne zvodná! V takom svetle sa pred kamerami nedávno predviedla Elisabetta Canalis (32), ktorá už dlhší čas zohrieva posteľ americkému hercovi Georgeovi Clooneymu. A treba uznať, že mu je naozaj čo závidieť – jej nahé telo nemá jedinú chybu!

Uvoľnená aj bez šiat! Hoci nahota mnohým ženským celebritám príliš nevonia, Elisabetta medzi hanblivky rozhodne nepatrí. Nielenže sa pred objektívom bez problémov vyzliekla, no podľa jej vlastných slov je na seba za to aj hrdá. V Evinom rúchu ju totiž po celý čas hrial naozaj príjemný pocit – svoj sexepíl použila na ochranu zvieracích práv!

Ako talianska sexica prezradila v rozhovore, o krutosti páchanej na zvieratách sa dozvedela z dokumentu, ktorý videla už ako dieťa. Poprava elektrinou, topenia a iné drastické metódy zabíjania v nej vraj vyvolávajú zimomriavky až doteraz. A aj preto pri kampani pre organizáciu PETA neváhala ani sekundu: „Kampaň pre PETA bola odjakživa mojím snom. Toto je najlepší dôvod, pre ktorý som vo svojom živote šla donaha.“

Oficiálne fotografie zatiaľ na svete nie sú, no zábery zo zákulisia fotenia naznačujú, že sa máme na čo tešiť. Decentné akty sú totiž v Elisabettinom prípade oslavou ženskosti a krásy. George by sa mal mať preto na pozore – po nedávnych fámach o ich rozchode si na toto božské telo brúsi zuby zástup nezadaných mužov!


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu