Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Top mátohy prvého polroku: Tieto celebrity sa dogabali najviac!

Módne katastrofy prvého polroku
Módne katastrofy prvého polroku (Zdroj: ©isifa.com)

LOS ANGELES – Móda a štýl im nič nehovorí! Hoci medzi smotánkou sa to zvykne hmýriť dokonale upravenými kráskami, takmer vždy sa nájdu aj nevábne výnimky. Ešte sa neskončil ani prvý pol rok a paparazzi už zvečnili zopár pikantných módnych zjavov. Pozrite na tie katastrofy!

Jessie J
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: SITA)
Ukázať čo najviac! V takom duchu sa v prvých mesiacoch tohto roku nieslo obliekanie viacerých speváčok. Výnimkou nebola ani vychádzajúca hviezdička Jessie J, ktorá si na odovzdávanie BRIT Awards na seba navliekla tmavú záclonu. A ukázala čierne nohavičky!
Lady Gaga
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: ©isifa.com)
V šľapajách britskej hviezdy o mesiac neskôr pokračovala jej kolegyňa a kráľovná bizarnosti, Lady Gaga. Jej priehľadnému overalu však nechýbal vzor mačkovitej šelmy a ako doplnok čižmy nad kolená. Pýtate sa, ktorá zmena bola čerešničkou na torte? Predsa béžové nohavičky!
Amanda Lepore
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: ©isifa.com)
Priesvitný materiál doteraz dominoval aj v outfitoch blondíny, ktorá nosí meno Amanda Lepore. Pri pohľade na túto ikonu homosexuálov a plastickej chirurgie však už mnohí naozaj nevedia, kam skôr pozerať. Veď toto je odpudzujúce z každého uhla!
Sally Singleton
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: ©isifa.com)
Ako z nevydareného cirkusu! Tak sa na premiéru snímky Killing Bono vyobliekala Sally Singleton. Záplava flitrov, podivný volánik okolo krku a zmes materiálov – tak takúto kombináciu nezachránil ani speváčkin roztomilý úsmev.
Gramma Funk
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: ©isifa.com)
Na červený koberec rovno z bordelu! Ako novodobá kurtizána stvorená pre kankán pôsobila na odovzdávaní Grammy speváčka Gramma Funk. Ktovie, či si svoj outfit vôbec pred samotným galavečerom vyskúšala. Veď košíčky korzetu jej pod ťarchou bujných pŕs doslova praskali vo švíkoch!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu