Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Bezstarostná Fernanda: Vo vode šantí zásadne nahá!

Fernanda Agnes Zobraziť galériu (9)
Fernanda Agnes

BRAZÍLIA – Horúce slnko, jemný piesok a dokonalé nahé ženské telo! Sen nejedného muža aspoň prostredníctvom fotografií splnila brazílska sexica prvej triedy, Fernanda Agnes. Tejto božskej siréne by veru neodolal žiadny námorník!

Vlhké vlasy, náhrdelník a nič viac! Fernanda patrí medzi obľúbené modelky časopisov pre pánov a v najnovšom čísle časopisu Sexy môžeme vidieť prečo. Jej prsia síce možno nie sú stopercentným výtvorom prírody, na pohľad však nemajú chybu, nehovoriac o zvyšku kráskinej postavy!

Dostala mužov nielen v porote! Fernanda svoju kariéru pin-up modelky naštartovala naozaj ukážkovo – víťazstvom v brazílskej verzii súťaže Miss World v roku 1997. Od toho okamihu už uplynulo veľa vody, ale napriek tomu zvodná brunetka dodnes kraľuje titulným stránkam časopisov – najmä tých šteklivejších. A niet divu!

Ešte prekvapivejší je však fakt, že Fernanda je už matkou – v roku 2005 porodila dcérku Valentinu Agnes da Cruz. Na jej tele našťastie tehotenstvo nezanechalo najmenšiu stopu a vďaka tomu si tmavovlasá sexica s mačacím pohľadom môže privyrábať erotickými fotografiami, ktorými rozbúcha srdce nejedného muža. Ktovie, čo však na to povie jej dcérka, keď raz vyrastie a pochopí za čo jej mamina kupovala cukríky! 


 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu