Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Najsexi herečka Kolumbie: Vodu si užíva v dráždivých outfitoch!

Cristina Umaña Zobraziť galériu (8)
Cristina Umaña

KOLUMBIA – Túto postavu by bolo hriechom skrývať! Cristina Umaña (36) urobila svojim fanúšikom naozaj obrovskú radosť. Zábrany odhodila bokom spolu s oblečením – a výsledok? Fotografie s poriadnym erotickým nábojom!

Sieťovaný top, priehľadná košeľa ši sladké nič! Tak sa predviedla jedna z najsexi herečiek južnej Ameriky pre časopis Soho – a stálo to naozaj za to. Cristinina postava je totiž presne taká dokonalá, ako sa zdalo!

Vyzerá skvele! Cristina už síce nie je žiadna osemnástka, jej telo však nemá chybu. Na pevných pekne tvarovaných prsiach, útlom drieku a zvodnom zadočku by našiel chybu len málokto. A čo je pre fotografa erotických snímok ešte dôležitejšie, herečka sa pred objektívom fotoaparátu vie skvele uvoľniť a pózovanie si doslova užívala. Výsledkom sú fotografie, ktoré zdvihnú tlak nejednému mužovi!

Bola vianočným prekvapením! Okrem krásy a hereckého talentu, vďaka ktorému precestovala poriadny kus sveta vrátane Nemecka, Francúzska či Česka, je táto brunetka zaujímavá aj niečím iným. Narodila sa totiž presne na Vianoce!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu