Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mendrejová na misskách: Denisa, čo to máš preboha na hlave?!

Denisa Mendrejová predviedla takýto účes Zobraziť galériu (7)
Denisa Mendrejová predviedla takýto účes

BRATISLAVA – Extravagantné čudo! Vlaňajšia Miss Universe SR Denisa Mendrejová (23) chcela na tohtoročnom odovzdávaní cien krásy šokovať. To sa jej aj podarilo. Na súťaži sa totiž ukázala s účesom, s ktorým by pokojne zapadla do sci-fi filmu!

Dva veľké uzly! Práve to sa objavilo na hlave krásnej missky. Denisa sa očividne snažila nevšedným účesom zaujať. Veď to boli predsa jej posledné chvíle úradovania na poste Miss Universe SR. 

Na adresu plavovláskinej výstrednej vlasovej kreácie si dokonca neodpustili podpichovačnú poznámku ani moderátori večera. „Je to vôbec ona?“ žartoval Michal Hudák s Marcelom Forgáčom, keď sa Mendrejová zjavila na televíznej obrazovke.

Kráska si však z toho ťažkú hlavu nerobí. „Nebojím sa experimentovať. Hlavne, keď ma všetci ľudia poznajú s rovnými vlasmi, prípadne vlnitými. Chcela som šokovať niečím iným, na čo ľudia u mňa nie sú zvyknutí,“ priblížila pre TOPKY TV Denisa dôvod extravagantného účesu. Páči sa vám Mendrejovej vlasová kreácia? Ohodnoťte ju v našej ankete pod článkom!

Pozrite si sexi fotografie Denisy Mendrejovej. Kliknite SEM!

Sledujte TOPKY TV: Denisa Mendrejová o stylingu na Miss Universe SR 2010!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu