BRATISLAVA - Gurmánsky šok, ktorý všetkým chutil!
Peter Bracho, uznávaný šéfkuchár a Majster Slovenska ukázal, že v kuchyni sa nebojí žiadnej výzvy. Jeho menu sa nieslo v znamení absolútneho luxusu – homár, kaviár a na záver dezert, ktorý nikto nečakal. Špičkový kuchár servíroval zmrzlinu zo špikových kostí s čokoládou – kombináciu, ktorá sa zdala nemožná. A výsledok? Tanier vylízaný do poslednej kvapky! Zdenko Kramarčík sa dokonca neudržal a doslova „upratal“ svoj tanier spôsobom, ktorý rozosmial celý štáb. „Špikové kosti majú úžasnú hĺbku chuti a s čokoládou vytvárajú dokonalú harmóniu,“ pochválil sa Bracho. A to nebolo všetko!
Ako ďaľšie jedlo pripravil perfektne spracovaného homára s kaviárom - gastronomický zážitok hodný michelinskej reštaurácie. Tento týždeň je v Bez servítky absolútna špička slovenskej gastronómie! Okrem Petra Bracha svoje umenie predviedli aj Zdenko Kramarčík, Marek Ort, František Sedlák a Radoslav Jurák. Kto ešte prekvapí extravagantnou chuťovou kombináciou? Sledujte aj v piatok na JOJ-ke o 17.55 a presvedčte sa sami!