Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

EX Honzíka Novotného sa VYDALA: Ženích MEŠKAL na obrad!

Honzík Novotný a Martina Jendrušáková
Honzík Novotný a Martina Jendrušáková (Zdroj: Instagram M.J.)

BRATISLAVA - Bývalka Honzíka Novotného sa vydala. Pozrite, ako jej to v svadobný deň pristalo. A čo by to bolo za svadbu, ak by nenastali žiadne komplikácie!

Martina Jendrušáková kedysi tvorila pár s Honzíkom Novotným. Po tom, čo televíznemu milionárovi skrachovalo manželstvo, začali spolu zdieľať na sociálnej sieti romantické zábery. Ani tento vzťah mu však nevydržal, v roku 2021 sa rozišli. Celkovo spolu randili vyše 2 roky.

Odvtedy ubehol už dlhý čas a obaja majú vlastné životy. Martina sa minulý rok vo februári zasnúbila a aktuálne je z nej už vydatá pani. Svadbu mala uplynulý víkend v kaštieli v Tomášove. Hostia už nedočkavo čakali, kedy sa začne obrad, no ženích meškal. Všetko ale dobre dopadlo, dorazil na dvojmiestnom vrtuľníku a s Martinou si mohli povedať vytúžené ÁNO. A zábava pokračovala dlho do noci.

Nevesta zvolila dlhé čipkované šaty s vlečkou. Bola naozaj nádherná a nesmierne jej to pristalo. Ženích nesiahol po klasickom čiernom obleku, ale zvolil krémový variant. Fotografie zo svadby nájdete v galérii.

Galéria: Svadba Martiny Jendrušákovej

Viac o téme: Honzík NovotnýMartina Jendrušáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu