Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Ďalšia výrazná ZMENA v televízii Markíza: Definitívny KONIEC relácie Na telo?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Reprofoto/Na telo s Michalom Kovačičom)

BRATISLAVA- Včera Slovensko obletela správa, že po 20 rokoch v Markíze definitívne končí moderátorská dvojica Lenka Šóošová a Roman Juraško. A zdá sa, že toto nie je jediná zmena, ktorá modro-žltú televíziu zastihla. Otáznik visí aj nad diskusnou reláciou Na telo. Príde jej definitívny koniec?!

Len včera televízia Markíza oznámila, že v utorok odvysiela obľúbená moderátorská dvojica Roman Juraško a Lenka Šóošová spoločne posledné Teleráno. Potom chce Lenka definitívny koniec a Roman sa po 20 rokoch presunie do podvečerného magazínu Reflex. No aktuálne rieši modro-žltá televízia ďalší otáznik.

Ako informuje cas.sk, neistá je budúcnosť relácie Na telo. Nasledujúce dve relácie budú venované diskusiám politických strán, ktoré majú najväčšie šance uspieť vo voľbách do Európskeho parlamentu... No a čo bude potom, je otázne. Rovnako ako osud moderátora Na telo Michala Kovačiča. 

Ďalšia výrazná ZMENA v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reprofoto TV Markíza)

„Vzhľadom na objektívne dramaturgické výzvy v posledných týždňoch a s tým súvisiacu potrebu zabezpečiť názorovú pluralitu budú tieto dve relácie pred voľbami do Európskeho parlamentu, ktoré sa uskutočnia v sobotu 8. júna 2024, poslednými v jarnej časti našej programovej štruktúry. Počas nasledujúcich týždňov bude TV Markíza v rámci príprav jesennej štruktúry zvažovať najvhodnejší formát nedeľnej politickej diskusie, s ktorým by sme sa chceli po letnej pauze na obrazovky vrátiť,“ informuje PR oddelenie televízie. 

Ďalšia výrazná ZMENA v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Roman JuraškoNa teloLenka ŠoóšováMichal Kovačič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu