Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Studenkovej plastikový kamarát zaliaty krvou: Na ulici ho brutálne napadol POLICAJT!

Zdena Studenková a Robert Paulat
Zobraziť galériu (2)
Zdena Studenková a Robert Paulat (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Robert Paulat sa do povedomia slovenskej verejnosti zapísal tým, že už viackrát robil v spoločnosti garde Zdene Studenkovej. A aktuálne rieši nepríjemný problém. Na ulici pred domom ho podľa jeho slov brutálne napadol policajt. Skončil zaliaty krvou. Prípad už rieši Generálna inšpekcia bežpečnostných zborov (GIBS).

Český Ken, model a majiteľ kliniky plastickej chirurgie Robert Paulat má za sebou nepríjemný incident. Podľa jeho slov ho na ulici pred domom bezdôvodne napadol policajt. „Mal som telefonát z bezpečnostnej agentúry, že niekto vnikol do môjho domu. Ten dom je v katastri nehnuteľností napísaný na moje meno, Robert Paulat. Nie je naňho hypotéka, je môj. Aj všetok majetok, vrátane trezoru s cennosťami, vlastním ja. V tom dome teraz nebývam. Je to rodinný dom, ktorý som dostal od môjho otca,“ vysvetlil webu Prima ženy

V dome sa v tom čase nachádzal jeho otec s istou pani. Kto policajtov zavolal, vraj netuší. „Bola tam bezpečnostná agentúra. Zničoho nič sa objavili štyri policajné autá. A policajti ma začali legitimovať. Hovoril som im, že ten dom mi patrí, že od neho mám všetky potrebné dokumenty. To ich vôbec nezaujímalo. Chceli vidieť moje doklady. Tie som ale mal vnútri domu,“ opísal Paulat. Hneď po tom mal prísť útok - jeden z policajtov ho zrazil k zemi, spútal a nohu mal na jeho krku. 

„Ako som sa snažil zazvoniť, pretože som vedel, že je tam môj otec, pohol som sa o 30 centimetrov. Jeden z policajtov po mne skočil a zrazil ma k zemi. Ja som dopadol tvárou na zámkovú dlažbu. Nasadil mi púta. Potom už som ležal pred svojím domom a bol som odovzdaný,“ dodal s tým, že policajtovi na tento manéver nedal žiaden dôvod. Po chvíli ho vraj z pút vyslobodili a odišli. Paulat to však neplánuje nechať len tak. Celý incident totiž na vlastné oči videl aj jeho 3-ročný syn, ktorý bol v šoku. 

On sám má tvár plnú modrín a nevidí dobre na jedno oko. „V súčasnej dobe naše krajské riaditeľstvo kompletuje všetok spisový materiál, ktorý bude v priebehu dnešného dňa postúpené na Generálnu inšpekciu bezpečnostných zborov, preto sa v tejto fázy nemôžeme k prípadu vyjadrovať a komentovanie bude následne v kompetencii GIBS,“ uviedla pre Prima Ženy policajná hovorkyňa Barbora Schneeweissová.

Zdena Studenková a Robert Paulat
Zobraziť galériu (2)
Zdena Studenková a Robert Paulat  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Robert Paulat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu