Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Jasmina s Rytmusom budú žiť v dvoch domácnostiach: Z tohto ma ide šľak trafiť!

Oslava 50-ky Gabriely Ruman Drobovej bola veľkolepá
Oslava 50-ky Gabriely Ruman Drobovej bola veľkolepá (Zdroj: archív GD)

BRATISLAVA – Vedia zarobiť a peniaze aj investovať. Jasmína Alagič s Patrikom Vrbovským sa vrhli do kúpy nehnuteľností. Starosti sú však viac na pleciach Jasmíny.

Jasmina Alagič sa netají tým, že s Rytmusom vlastnia viac nehnuteľností. „Teším sa, že máme možnosť mať tieto nehnuteľnosti, ale tým, že je to všetko na mne, tak ma ide aj šľak trafiť“, priznáva moderátorka a dodáva: „Ešte raz mi niekto povie, aby som kúpila nejakú nehnuteľnosť, tak rovno sa zabijem, lebo dostavujem tú chatu, dokončuje sa Liget a má sa odovzdávať byť v Dubaji, takže…“, povzdychla si s tým, že to dosť zamestnáva jej čas aj myseľ. Aj keď má pomocníkov, našli sa aj ľudia, ktorí pochopili, že je laik a vedeli, že sa stavbe nerozumie. „Stálo ma to veľa energie, peňazí a času“. Za luxus sa však platí... aj ten dubajský, kde sa nedávno prehnala búrka. Na rade bola otázka, či náhodou nepoškodila aj ich byt...

„Vravím, ak tento rok prežijem v zdraví a ujme na nervoch, tak už nebudem nič vymýšľať“, sľubuje Jasmína, ktorá prezradila aj to, že to boli dobré investície a kde vlastne budú napokon bývať. Pýtali sme sa aj na to, či dubajský byt nejakým spôsobom nezasiahli aj nedávne výdatné dažde. A dozvedeli sme sa aj to, ako je to s Patrikom a jeho pomocou pri stavbe či zariaďovaní týchto bytov, a kto z nich dvoch má lepší vkus.

Jasmina s Rytmusom budú žiť v dvoch domácnostiach: Z tohto ma ide šľak trafiť! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: NehnuteľnostiJasmína AlagičByty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu