Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pauhofová hra v seriáli samú seba: Jedna vec je ale iná, všimnú si to diváci?!

Táňa Pauhofová
Táňa Pauhofová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Táňa Pauhofová ako Táňa Pauhofová? Presne tak! Samu seba totiž stvárnila v seriáli Vytoč môjho agenta. Viac autentická byť ani nemohla.

Herecké hviezdy hrajú samé seba ako klientov agentúry. A agenti spolu fungujú ako zábavne rozháraná a citovo veľmi prepojená rodina, ktorá sa napriek všetkým prekážkam dokáže v prípade ohrozenia vždy zomknúť. Takto je to v seriáli Vytoč môjho agenta, kde sa vo štvrtej epizóde objaví Táňa Pauhofová. Samozrejme, aj s dieťaťom. Verná kópia jej reálneho života.

Táňa Pauhofová je na materskej dovolenke, no vzhľadom na pracovné vyťaženie svojho manžela, hudobného skladateľa, zostáva na starostlivosť o novorodenca, psa a domácnosť sama. Musí sa vrátiť k hereckej kariére kvôli nezrovnalostiam v daňovom priznaní a dlhu, ktorý je úplne mimo jej aktuálnych možností. Agentovi Mariánovi sa podarí nájsť jej rýchlo rolu vo filme. Má hrať aktivistku a striptérku, ktorej špecialitou je pole dance. Táto úloha môže vyriešiť jej finančnú situáciu, ak zvládne absurdnú prípravu v kombinácii s povinnosťami unavenej matky.

A čo na túto postavu hovorí Táňa? „V príbehu sú paralely ako fóbie z úradov alebo fóbie z telefonovania. To sedí. Asi som o tom hovorila tak dlho, alebo možno sa mi niekto tak dlho nemohol dovolať, až si povedali, že keď už budem hrať Táňu Pauhofovú, dajú to do príbehu.“ Herečka je naozaj excelentá a lepšie stvárniť samú seba naozaj nemohla. Ak neveríte, pozrite si seriál Vytoč môjho agenta v stredu o 20.40 na JOJ-ke.

Pauhofová hra v seriáli samú seba: Jedna vec je iná, všimnú si to diváci?!

Viac o téme: TV JOJTáňa PauhofováSeriálAgentVytoč môjho agenta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu