Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Boris Kollár v strachu o jednu zo svojich mamičiek: Myšlienky na to NAJHORŠIE!

Boris Kollár Zobraziť galériu (2)
Boris Kollár (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

BRATISLAVA - Kollárova mamička Laura Vizváryová podstúpila prednedávnom estetický zákrok. Ako najnovšie priznala, bývalý politik sa o ňu veľmi bál.

Laura Vizváryová porodila bývalému politikovi minulý rok v júli syna, ktorému vybrali meno Abner. Blondínka sa netají, že si užívajú spoločné chvíle v Dubaji. Prednedávnom sa na svojom Instagrame pochválila aj tým, že sa chystá na plastiku. Po tom, čo Boris Kollár podstúpil transplantáciu vlasov, kráska sa nechala vylepšiť tiež.

Galéria: Boris Kollár

Ako informovala svojich sledovateľov, podstúpila operáciu nosa kvôli zdravotným dôvodom. „Aby som sa vyhla rôznym špekuláciám, tak vám odpoviem sama. Rhinoplastika a septoplastika. Mala som dlhoročné a tým myslím naozaj dlhoročné zdravotné problémy. Už teraz 3. deň po operácii sa mi dýcha lepšie ako predtým, a to mám ešte opuch. Neuznávam, keď ženy chcú utajiť nejakú plastiku a potom "záhadne" vyzerajú úplne inak. Je to smiešne, a preto nemám absolútne problém to priznať,“ uviedla s tým, že sa odhodlávala dlhé roky. Ako ďalej priznala, otec jej druhorodeného syna mal o ňu strach a pomýšľal na to najhoršie. „Boris sa bál večer pred operáciou, že sa neprebudím z narkózy. Ale to sa bojím vždy aj ja,“ dodala.

Boris Kollár s Laurou Vizváryovou
Zobraziť galériu (2)
Boris Kollár s Laurou Vizváryovou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Boris KollárLaura Vizváryová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu