Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nevesta z Ruže sa na Let's Dance STRÁPNILA: Z úst jej vybehlo TOTO... Schytala obrovský VÝSMECH!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Ajaj, tak toto jej nevyšlo! Medzi najvýraznejšie účastníčky tohtoročnej Ruže pre nevestu rozhodne patrí aj temperamentná Nikola, ktorá si hovorí "Pocahontas". Aktuálne sa sexi kráska objavila na poslednom kole Let's Dance a tam... Jeeeejda, aký trapas!

Pocahontas síce pochádza z nášho hlavného mesta, no občas to vyzerá tak, že so slovenským jazykom nemá práve najlepší vzťah. Z jej úst už vyšli nejaké tie perličky, avšak tmavovláska si z toho ťažkú hlavu zjavne vôbec nerobí. U dievčat vo vile sa teši celkom slušnej popularite a niektoré z nich sa jej pre jej temperament dokonca aj tak trošku boja, čoho dôkazom bola i posledná piatková epizóda. 

Galéria: 6. kolo Let's Dance

No a najnovšie sa Pocahontas objavila na fialovom koberci Let's Dance, spoločnosť jej robila aj ďalšia televízna nevesta - Niki. Obe dievčatá sa suvérenne postavili pred kameru a nakrútili krátke video pre Instagram televízie Markíza.

Nikol alias Pocahontas vzala do rúk mikrofón a spoločne sa prihovorili divákom. "Poki" si však hneď v úvode vystrúhala trapas. „Ahojte ja som Nikola. A des sme došli podporiť našich fanúšikov. A to sú pre mňa Tina," vyšlo jej z úst a evidentne si vôbec neuvedomila, čo za skomoleninu povedala a že slovo "fanúšikovia" si podľa všetkého pomýlila so slovom "favoriti". 

Nevesta z Ruže sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Pod videom sa okamžite nahromadili desiatky komentárov od ľudí, no a mnohí z nich Pocahontas za jej "jazykové okienko" totálne vysmiali a pobavil ich aj fakt, že speváčka Tina asi ani netuší, že je jej fanúšičkou. Celé jej vyjadrenie si môžete pozrieť v príspevku nižšie: 

Viac o téme: Let's DancePocahontasRuža pre nevestu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu