Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Do Kmotríkovej sa pustil majster, ktorý jej prerába vilu: Verejné OBVINENIA… NEZAPLATILA!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Adriana Kmotríková (53) prerába svoj dom v Záhorskej Bystrici. V týchto dňoch prišla na rad dlažba na terase a okolo bazéna. Po jej dokončení však nastal problém. Majster, ktorý práce vykonával, zverejnil svoju skúsenosť na sociálnej sieti. Moderátorka sa bráni!

Galéria: Adriana Kmotríková

Majster, ktorý blondínke vilu na Strmých vŕškoch prerábal, zverejnil svoju skúsenosť v skupine na sociálnej sieti Facebook s názvom Záhorská Bystrica - môj domov. „Adriana Kmotríková!!! Toto nie je ohováranie... Musím sa podeliť o jednu skúsenosť a neviem, ako by ste vy takúto situáciu riešili,“ napísal, ako si všimol týždenník Plus7dní, vytočený stavbár. 

Moderátorka si vraj u neho objednala 48 metrov štvorcových dlažby plus izolácie. „Keďže podklad nebol dobrý, museli sme vysekávať aplikovanú nivelačku, následne išla hydroizolačná hmota a potom sa začala montáž dlažby. Boli sme dohodnutí len na montáž dlažby, ako zákazník chcel,“ opísal majster, ktorý si za prácu vypýtal dokopy asi 2 070 eur. „Práca bola ukončená a zákazník nezaplatil,“ dodal. 

Do Kmotríkovej sa pustil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Problémom bol sokel okolo okien a bazéna, ktorý však podľa jeho slov nebol v cene, ona ho však vyžadovala. „Čím viac človek má, tým je horší. Práca bola pre Adrianu Kmotríkovú, známu osobnosť, ktorej chýba chrbtová kosť a ľudskosť, lebo my obyčajní ľudia sme odpad,“ napísal podnikateľ. Moderátorka sa však bráni. 

„Ešte pred začatím práce som mu zaplatila 1 250 eur a na druhý deň si vypýtal 611 eur, čo je spolu 1 861 eur,“ uviedla Kmotríková pre spomínaný týždenník. Za prácu mala teda doplatiť ešte 218,94. Pán ju však podľa jej slov nedokončil. „Pán z firmy mi povedal, že vraj sme boli dohodnutí iba na obklade terasy bez soklov, pretože terasa je podľa neho len vrchná plocha! Je to nehorázne, neprofesionálne a veľmi sa čudujem, že sa ešte ide púsťať do sporu,“ bráni sa Adriana, ktorá dodala že dokončenie ju bude stáť viac ako 1000 eur. 

Do Kmotríkovej sa pustil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu