Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

OTRASNÝ stav českého herca: SKOLABOVAL... Ďalšie zdravotné problémy!

Jiří Krampol Zobraziť galériu (2)
Jiří Krampol (Zdroj: ČT)

PRAHA - Zdravotný stav herca Jiřího Krampola (85) je v poslednom období ako na hojdačke. Populárny český herec má uplynulé roky neustále zdravotné problémy a jeho stav si už mnohokrát vyžiadal okamžitú hospitalizáciu. A momentálne je, bohužiaľ, opäť v rukách lekárov...

„Herec bol kvôli podozreniu na zápal pľúc tri týždne v Nemocnici Na Františku. V stredu sa nechal prepustiť na reverz, keď sa za herca zaručil syn jeho bývalej manželky. Už v v piatok ale šla sanitka do Žateckej ulice znova. Jiřího Krampola našla kamarátka ležať v byte v ohrození života. Volala záchranku." píše český Blesk.

Spomínaný portál uvádza, že Jiří Krampol skolaboval priamo vo vlastnom byte. „Jirka vraj nebol pri zmysloch,“ povedal pre Blesk ich zdroj. Túto informáciu im pritom potvrdili aj tí najviac kompetentní. „Môžem potvrdiť, že sme zasahovali v ulici Žatecká. U muža okolo 80 rokov sme zaistili vitálne funkcie a transportovali ho do nemocnice,“ uviedol pre Blesk tlačový hovorca pražskej záchranky Karel Kirs.

České médiá však momentálne diskutujú o tom, prečo Jiřího nepreviezli do inej kliniky. Herec väčšinu času strávil vo Všeobecnej fakultnej nemocnici na Karlovom námestí. Podľa informácií z českých médií vyplýva, že mu vraj ide o život. Už skôr sa objavili informácie, že má Krampol kvôli astme problémy s pľúcami, ale aj s obličkami. V jeho veku je to údajne veľmi nebezpečné.

Jiří Krampol
Zobraziť galériu (2)
Jiří Krampol  (Zdroj: ČT)

Viac o téme: Jiří Krampol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu