Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Simona Krainová BÚRA STEREOTYPY: DRSNÉ slová o veku a MENOPAUZE... Kašlem na to!

Simona Krainová
Simona Krainová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Topmodelka Simona Krainová (51) patrí k ženám, ktorým je bezpochyby čo závidieť. A to nehovoríme len o jej úspešnej kariére živote, ktorý pôsobí absolútne dokonale. Hoci má sexi plavovláska 51 rokov, vôbec na to nevyzerá a pôsobí, akoby popierala všetky fyzikálne zákony. Ženy jej majú čo závidieť a jej fanúšikovia sú z nej úplne hotoví... A česká kráska najnovšie prehovorila o tom, prečo svoj vek absolútne nerieši. Dámy, toto si musíte prečítať!

Sexi modelka aktuálne relaxuje v exotickej Dominikánskej republike. Nuž a ako to zvykne robiť, svoje profily na sociálnych sieťach už zaplnila úžasnými zábermi z pláže. Simona sa opäť raz ukázala v úsporných bikinách a ak ľudia netušia, aký je jej vek, nikto by si netrúfol povedať, že táto kráska s dokonalou vyšportovanou postavou má už po 50-ke. Krainová je pre mnohé ženy idolom. A prostredníctvom jedného z príspevkov z dovolenky prezradila, ako to robí. 

Galéria: Galéria Simona Krainová

Dôležité je nastavenie vlastnej mysle. Krainová skrátka nerieši a ide si svoje. Ak jej niekto povie, že sa niečo nedá... Ona dokáže presný opak. A platí to aj pre jej kondíciu a telo. „Slovo "nejde" neexistuje. Všetko ide... Keď fakt chceš a ideš si za tým...Tiež mi hovorili, že počkaj, keď budeš mať 40. Všetko sa spomalí, začneš priberať,výsledky neuvidíš tak skoro... V 50-ke v háji, príde menopauza, to už je jednoducho vek, kedy telo nepočúva," napísala na sociálnej sieti Krainová, ktorá všetky tieto reči absolútne popiera. 

„Moje telo nepočúva keci a rady ostatných, ako žiť a o čom snívať. Ako sa mám správať vzhľadom k svojmu veku. Byť fit a schopná sa postaviť na vlastné. Svojou usilovnosťou vydreté nohy a stáť na nich sebavedome a v plnej sile. V ilúzii, že šťastie si ma nájde a čipsy sú všeliek... Že krása je hlavne vo vnútri," polemizuje Krainová, ktorá vyzerá aj napriek okrúhlej 50-ke stále lepšie a lepšie. A pre ženy má ohľadom stereotypov silný odkaz, ktorý by mali všetky z nás pobrať za svoj. „Kašlem na to, idem bomby," dodala k sexi fotkám z pláže. Nuž, dámy... Tomu sa hovorí motivácia. Veď ktorá by v takomto veku nechcela vyzerať práve tak, ako sexi Simona? 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu