Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Elegantná Svarinská z Dunaja: ODVÁŽNE FOTENIE... sexi zábery v PODPRSENKE!

Kristína Svarinská Zobraziť galériu (10)
Kristína Svarinská (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Kristína Svarinská patrí medzi naše mimoriadne úspešné a rozhodne aj najkrajšie herečky. Excelovala už v niekoľkých predstaveniach, seriáloch či filmoch, no a aktuálne žiari v populárnom projekte Dunaj, k vašim službám. Tam stvárňuje predavačku Kláru z oddelenia módy a vzhľadom na jej rolu je na obraze vždy oblečená vkusne, elegantne a konzervatívne. Ale teraz... Aha, ako sa nechala nafotiť!

Kristína už v minulosti spolupracovala s nejedným známym fotografom. Najnovšie sa dostala pod ruky Kataríny Šlesárovej, pred ktorej objektívom pózovalo už mnoho známych osobností. Jej puto so Svarinskou je ale o čosi výnimočnejšie. Okrem toho, že herečku vždy obdivovala, stali sa z nich aj dobré priateľky. 

Kristína Svarinská
Zobraziť galériu (10)
Kristína Svarinská  (Zdroj: Ján Zemiar)

A možno preto sa Kristína tentokrát nechala nafotiť o šosi odvážnejšie, než u nej býva zvykom. Pred fotoaparát sa postávila v odvážnom outfite, ktorý odhalil jej ženské krivky. Svarinská si na seba obliekla džínsy a rifľovú bundu, tú však ponechala rozopnutú. Na zábere tak vidno nielen jej vymakané bruško, ale aj jej prednosti zahalené v bielej čipkovej podprsenke. 

Sexi snímky nenechali chladnými fanúšikov, ale ani známe osobnosti, ktoré ich aj patrične okomentovali. „Dokonalé celé. Nadpozemsky krásna bytosť," pochválila Kristínu jej kolegyňa Nela Pocisková. „Najkrajšia žena," odkázala jej zasa speváčka Veronika "Ronie" Adamičková.

Nuž a musíte uznať... Aj napriek tomu, že umelkyňa pózuje takto odhalená, nepôsobí to vôbec vulgárne. Práve naopak. Zábery sú mimoriadne vkusné a veru - Takto sa to má robiť! 

Viac o téme: Kristína SvarinskáDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu