Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bizarný pohľad v kinosále: Súčasný manžel aj EX českej herečky vedľa seba!

Vojta Dyk prišiel podporiť svoju manželku na premiéru! Zobraziť galériu (5)
Vojta Dyk prišiel podporiť svoju manželku na premiéru! (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - V pražskej Lucerne sa odpremiéroval nový film s názvom Aristokratka vo vare. V komédii si zahrala aj česká herečka Tatiana Dyková, ktorú prišiel podporiť manžel Vojtech Dyk. A dokonca nechýbal ani jej EX! Tak toto!

Film Aristokratka vo vare uzrela svetlo sveta včera večer v pražskej Lucerne. Známe tváre zo sveta šoubiznisu si tento počin nemohli nechať ujsť. Prišli podporiť svojich kolegov, ktorí si v komédii zahrali.

Jednou z hlavných postáv bola aj česká herečka Tatiana Dyková, na ktorú sa prišli pozrieť jej osudoví muži. V kinosále sa totiž nenachádzal len jej súčasný manžel Vojta Dyk, ale aj jej bývalý Pavel Čechák. A dokonca sedeli vedľa seba! Ak by niekto čakal medzi nimi dusnú atmosféru, je na omyle. Obidvaja sa hneď dali do reči.

Bizarný pohľad v kinosále:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia)

Tatiana má z prvého manželstva dvoch synov, Františka a Cyrila a s Vojtechom má syna Aloisa. Pred časom však vyplávali na povrch šokujúce informácie. V kuloároch českého šoubiznisu sa začalo šuškať o tom, že prominentný pár prežíva veľkú krízu. Ba čo viac, údajne to vyzerá tak, že ako definitívne riešenie nie je vylúčený ani rozvod. To, či krízu ustáli je nateraz otázne.

Táňa Dyková a Vojta Dyk
Zobraziť galériu (5)
Táňa Dyková a Vojta Dyk  (Zdroj: Ján Zemiar)

Film Aristokratka ve varu čoskoro zavíta aj do slovenských kín. A o čom je? Gróf Frank Kostka (Hynek Čermák), jeho žena Vivien (Tatiana Dyková) a ich dcéra Mária (Yvona Stolařová) žijú na svojom rodovom zámku Kostka. Udržiavať zámok v chode im pomáha gazdiná pani Tichá (Eliška Balzerová), údržbár Krása (Pavel Liška) a komorník Jozef (Martin Pechlát). Pôvodný záujem návštevníkov zámku o kliatbu kontesy Márie už neťahá ako predtým, čo Márii vôbec nevadí. Aspoň má dostatok času na svojho Maxa (Zdenek Piškula), šľachtica z vedľajšieho zámku Hviezda. Frank je však v koncoch, nie je dosť peňazí ani na výplaty, ani na potrebné opravy. A práve v tej chvíli sa objaví dcéra právnika Bendy (Vojtěch Kotek) Denisa (Simona Lewandowska), ktorá rozvíri pokojné vody rodového sídla… (Forum Film SK)

Viac o téme: Vojta DykTatiana Dyková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu