Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Na Farme 13 mohlo byť všetko inak: Ak by sa tento človek NEZRANIL... Nenastúpil by do hry VÍŤAZ!

Mesut nastúpil na Farmu ako náhradník. Zobraziť galériu (3)
Mesut nastúpil na Farmu ako náhradník. (Zdroj: TV Markíza/Pixabay.com)

BRATISLAVA – Farma 13 už rok pozná svojho víťaza. Stal sa ním Miroslav Mesut Debnár, ktorý vo finále zabojoval a odniesol si domov výhru 75-tisíc eur. Farma mu nepriniesla len značnú finančnú odmenu, ale taktiež na statku stretol aj svoju osudovú lásku Natáliu. Avšak, ak by sa nezranil človek, ktorého, mimochodom, dobre poznáte, všetko mohlo byť inak!

Do minuloročnej Farmy bola vybratá naozaj zaujímavá zostava súťažiacich, tak ako obvykle, zo všetkých kútov Slovenska. Odvážni farmári tak započali cestu na statku a spoločnými silami sa po viac ako troch mesiacoch úspešne prebojovali do veľkolepého finále. Víťaz však mohol byť len jeden.

Galéria: Veľké finále Farmy XIII.:

V poslednom kole stáli oproti sebe Eva Vajsová, Miroslav Mesut Debnár a Dávid Horák. Po napínavých súbojoch a siedmich disciplínach sa víťazom stal farmár Mesut. Ten si dnes užíva svoju výhru spolu s Natáliou, s ktorou sa dali dokopy počas šou a tvoria pár až dodnes. Farma teda priniesla Mesutovi nielen finančnú odmenu v podobe 75-tisíc eur, ale aj lásku.

Avšak, ak by sa nezranil človek, ktorý bol vybratý do pôvodnej farmárskej zostavy, všetko mohlo byť inak! Mesutovo meno v prvotnom výbere Markízy totiž nefigurovalo. 15. členom minuloročnej Farmy mal byť pôvodne Kristián Mesíček, dnes už známy z Farmy 14.

Na Farme 13 mohlo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Televízia Markíza)

Na toto upozornil sám Mesut na svojom Instagram profile. Obidvaja vyššie menovaní muži sa totiž stretli zoči-voči na finále tohto ročníka už len ako diváci. „Inak, veľa ľudí nevie, že týpek j*bol z motorky a išiel som na Farmu 13 namiesto neho. Tak len toľko, že ďakujem,“ napísal k spoločnej fotografii s Kristiánom.

Na Farme 13 mohlo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.D.)

Pre potvrdenie Mesutových slov sme oslovili aj PR oddelenie televízie Markíza. „Kasting na Farmu 13 bol uzavretý v čase, keď mal Kristián vážny úraz, pre ktorý musel svoju účasť v tejto reality šou zrušiť. Nahradil ho Mesut, ktorému sa aj podarilo tento ročník Farmy vyhrať. Kristián bol oslovený ako súťažiaci na tohtoročnú Farmu 14, v ktorej ho diváci mali možnosť vidieť,“ zneli  potvrdzujúce slová markizáckej manažérky. Ak by sa Kristián v tom čase nezranil, mohlo byť všetko úplne inak...

Viac o téme: Farma 13Farma 14Kristián MesíčekMesut Debnár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu