Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Z Maroša Kramára je DEDO: Syn Timur (21) má dcéru... Aha, na to NEZVYČAJNÉ meno!

(Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Je z neho dedo! Maroš Kramár (64) dostal na Vianoce ten najkrajší darček. Jeho najstarší syn Timur (21), ktorého diváci televízie Markíza môžu poznať zo seriálu Muži neplačú, sa totiž stal otcom. Jeho priateľka Kika mu porodila dcéru. Aha, aké dostala nezvyčajné meno!

Timura Kramára verejnosť nevníma len ako syna Maroša Kramára, ale aj ako nadaného mladého herca. Diváci televízie Markíza ho od roku 2013 až 2015 vídavali ako Sebastiána Lánskeho v seriáli Chlapi neplačú. Umelecká kariéra mu však nebola veľmi po chuti a z verejného života sa napokon stiahol. 

Aktuálne sa však na verejnosť dostala obrovská novinka. 21-ročnému Timurovi sa pred verejnosťou úplne podarilo utajiť tehotenstvo svojej priateľky Kiky a už sa z nich stali aj rodičia. Krásnou správou sa na sociálnych sieťach podelil hrdý dedko Maroš. A prezradil aj nezvyčajné meno, ktoré jeho vnučka dostala.

„Moja vnučka už má svoju značku a aj tašku. Gratulujem Timurko a Kika. Noelani sa vám naozaj podarila. Tak a už som naozaj DEDO,“ napísal k fotke drobčeka. Gratulujeme a prajeme veľa zdravia! 

Viac o téme: Maroš KramárTimur Kramár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu