Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zdravotné ŤAŽKOSTI slovenskej herečky: Malo to extrémne rýchly spád... Rušila aj robotu!

Barbora Chlebcová Zobraziť galériu (3)
Barbora Chlebcová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Zimné obdobie častokrát sprevádzajú rôzne vírusy či virózy. Jednou takou si prešla aj slovenská herečka. Choroba mala rýchly spád! Kvôli ťažkostiam musela zrušiť aj naplánovanú robotu!

Slovenská herečka Barbora Chlebcová mala v posledných dňoch poriadne nabitý program. Cestu jej však skrížila nepríjemná viróza. Na poslednej akcii, kde bola v role moderátorky, sa necítila najlepšie. Stále však dúfala, že ju žiadna choroba neskolí. Opak bol pravdou...

„Už tam som mala šialenú zimnicu a boleli ma kríže. Celý čas som sa modlila, aby to nebola choroba, aj keď som tušila, že je to asi len moje zbožné prianie. Kto je vnímavý ku svojmu telu, tak vie... A hneď za tým som dúfala, aby odo mňa nikto neochorel," prezradila v úvode pre Topky.sk.

Celeste Buckingham a Barbora Chlebcová
Zobraziť galériu (3)
Celeste Buckingham a Barbora Chlebcová  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Malo to extrémne rýchly nástup, ale aj priebeh. Kým som sa dotrepala domov, mala som 39 horúčku..." vyjadrila sa s tým, že musela rušiť naplánovanú robotu a dokonca aj kaderníka. „Vynechala som aj dva vianočné večierky, čo ma trochu mrzelo, ale zdravie má vždy prednosť," pokračovala.

Barboru aj jej rodinu zastihla črevná viróza. Našťastie sa zdržala len dva dni. „Neboli sme jediní, je toho veľa," dodala na záver.

Barbora Chlebcová
Zobraziť galériu (3)
Barbora Chlebcová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Barbora Chlebcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu